• Baktakt

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Glömde nämna TePe tandborsten i baby to be!

  • Baktakt

    Och så lite rabattkuponger: (Åhléns 20% på barnprodukter, Geggamoja 100 över 350, Apoteksgruppen 50, 50 på valfri bröstpump hos kronan, 25% på kronans barnserie, mfl.

  • Baktakt

    Windows pysventil skulle vara windi pysventil. Frågan är om jag själv inte är i störst behov av den just nu...

  • Baktakt

    Här finns de: hejbaby.com/artiklar/gratis-boxar-vaskor-och-bags-till-blivande-foraldrar-babyprodukter-och-erbjudanden/

    Ögoninfektioner är inte roliga. Vår gamla förskola släppte inte in barnen om de hade en ren förkylning som gav gult ögonguck utan läkarintyg om att det var ofarligt. Det tyckte läkarna på vårdcentralen var rent nonsens och de var vansinniga på Malmö Stad som skickade horder av föräldrar och barn till vårdcentralerna. Riktig ögoninflammation gör ögonen röda, är smittsam, kliar och gör en trött i ögonen. Då kan det vara värt att stanna hemma, men inte annars, tyckte de.

    I vilket fall är det ju bra om det ger dig lite vila. Man kan behöva ladda lite innan semestern också ju

  • Baktakt

    Ja, usch! Den rödögda är inte roligt. Jag har testat på Cypern i 38 graders sommarvärme Ville inte heller synas offentligt.

  • Baktakt

    Är det bara jag som blir vansinnig på nya gränssnittet? Börjar t.ex. scrolla, då bryter sidan och går tillbaka till toppen.

  • Baktakt

    Idag kom Allt för föräldrars "paket". Ett utdrag ur en ny tidning, "Louis", en "Föräldraguiden gravid", rabattkuponger på apotek Kronan och Kappahl. Bodyn från Kappahl som skulle ingå får man om man tar med en kupong och går till Kappahl.

    Man får 100:- att handla för i Allt för föräldrars shop, men jag har inte kollat om där finns något intressant.

    Sen var där en lapp om gravidförsäkring från Skandia, men vad jag förstod var det bara reklam för deras gratisförsäkring.

  • Baktakt

    Det där med vikt är konstigt. Nu har jag inte gått upp på en vecka. Tur att knyttet busar runt rejält om dagarna, så jag slipper undra hur det är Tror också att det kan bero på att jag skippat järntabletterna några dagar och att magen är lite gladare. Har sluppit magontet jag haft efter middagen också. Men, men. Nu är det på det igen, så jag orkar med allt.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus