• Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus
  • miap01
    Baktakt skrev 2014-03-27 17:04:13 följande:

    Underverket!



    Ett stort grattis baktakt! Så härligt!

    Vi har tagit resa på kön med båda våra, även om jag har känt på mig vad det är.

    Vi har tagit reda på det eftersom jag snittats med planerat snitt och varit nedsövd. Jag ville liksom ändå vara den första som fick reda på vad jag fick för något. Vi kommer ta reda på vad det är denna gången också, detta skulle kunna vara vad som helst, men lutar kanske mer åt pojke, jag blir inte riktigt klok på det :)
  • Baktakt

    Nu har mannen programmerat en namnväljare till oss. Får se om det gör det lättare eller svårare när man har 1347 st att välja mellan...

  • miap01

    Dags för tidig glucosbelastning, och att få lyssna på pyrets hjärta :)

  • Anceka m D

    Själv kräktes jag idag för första gången. 14+0 idag. Men jag mår inte illa utan tror att det är slapp magmun, antagligen dags att testa gaviscon eller nåt sånt.

  • Baktakt

    Lycka till Mia! Får hoppas att det inte blir mer kräk. Annecka! Lite medusin kan inte skada att ha hemma dock. Kanske kommer väl tillpass på slutet, om inget annat. Jag har haft en surrande känsla i livmodertappen (?) i ett par dagar nu. Är det något endera av er känner igen? Samtidigt försvann illamåendet, så nu nojjar jag om att något är snett igen. Fast det är 15 dagar till KUB idag och 17 till min första glukosbelastning, så nu känns det ändå som om det börjar hända något (mer än bara att magen sväller ohämmat).

  • miap01

    Blä Anceka, hoppas det bara vad den gången. Jag mår fortfarande också lite små kymigt i mellan åt, men inte så jag behöver kräks direkt.

    Har inte känt det så i livmodertappen baktakt, men säkert inget att noja för. Det ska helt enkelt bara gå bra för oss nu.

    Här känns det som jag har sammandragningar ibland. Men det är ganska tidigt, men ibland inbillar jag mig att det kanske är bebis som rullar rundor.

    Det gick bra med alla prov idag, trodde att mitt hb skulle ligga dåligt då jag har blivit så förbannat trött, men tvärt om så var det bättre än på inskrivningen. Blodsockret låg på 5 så det var också bra. Och hjärtat picka på så fint och tydligt.

    Kul att det händer en del för dig med snart baktakt :)

    Om 14 dagar är det spec Mvc besök som gäller för mig. Tills dess är set lugnt. Nu ska jag ta mig en liten lur medan mannen är på lekplatsen med barnen :)

  • Baktakt

    Ja, nu får det gå bra  

    Så skönt att ha fina värden. Varje avklarad milstolpe är guld värd!

    Imorgon är det dags att hålla tummar för Annecka igen. Det måste ju vara en stark och fin filur när den blivit till mot alla odds!

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus