• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Danisen skrev 2014-02-05 21:44:05 följande:
    Usch ja, det är inget roligt ont gör det. Citodon dags vid 22.
    Blev också erbjuden Citodon men kan inte ta det pga tidigare gallstensanfall så jag får hålla till godo men fjuttiga Alvedon och värmekudde. Rynkar på näsan

    Bara att hoppas att man får något gott i slutändan efter allt man går igenom.
  • snobben00

    11 befruktade av 13 ägg.
    Labbet rekommenderade långtidsodling till dag 5 dvs återföring på måndag eftermiddag, men jag är jätterädd för ett stort bortfall Rynkar på näsan
    Enligt forskningen vet man ju inte säkert om de som faller bort vid långtidsodling faktiskt klarat sig i livmodern från dag 2...

    Jaja, jag kan bara hoppas på att det blir bra resultat ändå, vore ju skönt med nåt att frysa också.

    Danisen; Har du hört något än?

  • snobben00
    BlankaBlanka skrev 2014-02-06 15:53:49 följande:
    Har börjat få som varma vallningar. Jag blir supervarm och det känns som jag svettas. Så har jag börjat känna mig smått illamående. Antar att det är Progesteronet som spökar. Vad har ni haft för symton?
    Vilken ruvardag är du på? Blastocyst eller 2 dagars?
    Den enda gång jag blivit gravid kände jag faktiskt knappt något alls, lite stickningar i ljumskarna. Ömmande bröst kom först efter positivt test.
    Ca 4-5 dagar efter att jag börjat med progesteron brukar jag känna av magen men sen ingenting.
    Men det där är ju väldigt individuellt.
    Jag håller tummarna för dig!
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-07 10:28:55 följande:
    Pratade nyss med labbet, det fanns 6st fina kvar som dem vill odla på till på måndag (5dagars ). Om hon mot förmodan inte skulle ringa mig imorgon, hon ringer bara om det inte är som det ska. Är det bättre att få in ett 5dagars ist för 2dagars?
    Ringde nyss jag också för att få veta hur det ser ut idag.... men fick till svar att dom inte har såna rutiner Rynkar på näsan
    Ville ju jättegärna veta hur det såg ut med bortfall och så. Hon sa bara att jag får hålla ut till på måndag...
    Jättebesviken!

    Jag har hört att 5 dagars har större chanser men att även ett 2 dagars som kanske faller bort under en långtidsodling ändå haft en chans i livmodern men att dom inte riktigt vet.
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-07 11:09:36 följande:
    Oj, jag pratade med labbet igår och idag? För att kunna bestämma vilken dag det eventuellt skulle bli. Å hon ringer imorgon om det inte ser ut som det ska. Känns skönt att dem har det så. Ringer hon inte ska vi vara där på måndag kl.14. Det borde alla kliniker ha ju. Drt skapar bara massa oro för par om dem ska hålla ut håller tummarna för oss för att det blir av på måndag och att vi får ägg till frysen. Några av våra fina ägg borde ju klara sig till måndag, viiiisst snobben00 ?
    Jag tycker inte det borde vara så svårt att få en embryolog att titta på embryona idag och sedan be en barnmorska återkomma till mig om hur det ser ut. Suck!

    Jag hoppas innerligt på ett fint resultat på måndag för oss båda Glad

  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-07 14:54:03 följande:
    Är här fler än jag som har ont i hela magen? Alltså inte bara i tjejmagen? Både tarmarna och matsäcken dummar sig tänkte att det kanske var antibiotikan som bidrar till det tillsammans m
    ed själva äggplocket? Äsch jag vet inte. Störigt är det iaf.
    Nej inga såna bekymmer. Fick du antibiotika vid plocket?

    Däremot skulle jag börja med progesteronet nu imorse och ta det 3 ggr om dagen. Har du börjat med det?
    Det som oroar mig en aning är att jag dels fortfarande har typ bruna spottings efter plocket (minns bara att jag vid tidigare plock haft det dagen efter och inte mer).
    Sen är det ju så att på måndag då det är dags för återföring redan är cykeldag 25 Förvånad och har idag börjat få ömmande bröst som jag får ca en vecka före mens.
    Tog upp det här med barnmorskan idag men hon menade bara att mensen håller sig borta med progesteronet. Så jag får hoppas på det.
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-07 17:51:48 följande:

    Ja, dem gav mig antibiotikadropp direkt efter plocket. Jag har haft ont i brösten sedan innan äggplocket. Jag tar crinone gel varje morgon. Vad tog du sa du? Kul att vi har återföring samma dag hoppas innerligt att dem inte ringer imorgon bitti för att något är fel. Jag är uppsvullen och har ont i hela magen. Men är säkert normalt? Ingen feber iaf
    Jag tar Lutinus som är progesteron precis som crinone är.
    Hoppas du får må bättre snart!
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-07 17:51:48 följande:

    Ja, dem gav mig antibiotikadropp direkt efter plocket. Jag har haft ont i brösten sedan innan äggplocket. Jag tar crinone gel varje morgon. Vad tog du sa du? Kul att vi har återföring samma dag hoppas innerligt att dem inte ringer imorgon bitti för att något är fel. Jag är uppsvullen och har ont i hela magen. Men är säkert normalt? Ingen feber iaf
    Har du fortfarande små mörka blödningar efter plocket? Jag har det fortfarande men hoppas att det ska vara helt borta till måndagen.
    Tänker just nu mycket på hur många embryon som avstannat Rynkar på näsan
    Vill slippa bli besviken på måndag... fan att jag inte kunde få veta igår hur det stod till Skrikandes
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-08 11:02:02 följande:
    Nej jag har inga blödningar, hade lite igår. Men det ska vara normalt har jag läst. Dem har inte ringt idag så blir på måndag kl.14 usch ja, ovissheten är hemskt likasom den där eviga väntan vid varje moment man går igenom. Jag hade 6 st kvar igår men man vet ju aldrig hur det ser ut på måndag.

    Jag har också tid kl.14 på måndag för återföring
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-09 17:08:57 följande:
    Snobben00- nu börjar det närma sig. Jag är nervös, undra hur många vi har kvar? Värsta som kan hända vill jag inte ens tänka på hoppas innerligt på tur till oss båda imorgon. Har du fortfarande mörka flytningar?

    Nej, nu har det äntligen lugnat ner sig. Men har jätteömma bröst, minns inte att jag haft det vid mina tidigare hormonstimuleringar. Har bokat akupunkturtid 10,15 imorgon. Har du testat det? Sägs att det ska öka blodgenomströmningen i livmodern. Vart gick du någonstans? Var det privat? Vet du om du kommer få någon stödmedicin efter återföringen. En del får ju blodförtunnande och kortison för att sänka immunförsvaret.
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare