• Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-12 12:15:57 följande:
    Ganska bra tycker jag, men är livrädd för mina migränanfall eftersom jag lider av kronisk migrän (10-15 anfall/mån) och Alvedon hjälper inte det minsta tyvärr.

    Hade typ växtvärk/muskelvärk i ben och ljumskar igår, antar att det kanske har med alla hormoner man tryckt i sig för det känns lite tidigt att egentligen känna nåt?!  Och brösten har ömmat sen efter äggplocket som om det är mens på gång

    Men man går ju och lever på hoppet varje dag

    Hur mår du?

    Usch, drygt med migrän. Led med av det innan jag började gå till kiropraktorn. Har anfall fortfarande men väldigt sällan. Hade mycket i julas, var säkert synarelan. Jag mår bra. Känner mig pigg och glad igen, precis gått en lång promenad i skogen med hundarna. Magen är svullen fortfarande men inte ont som innan, har lite ont i nedre delen av ryggen och tjejmagen, började igår kväll.Fick vallningar i natt som med synarelan, störigt hehe. Ja, hoppet är det sista som överger människan. Jag har bim på måndag, måtte en hålla sig väck. När har du bim?
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-13 21:24:45 följande:
    Bra

    Fortfarande jätteömma bröst annars inget nytt och fortfarande ingen migrän vilket jag är så tacksam för.

    Hur mår du? Tänker du testa tidigare än testdagen?

    Jag mår bra Dock vallningar och växlande humör. Nja vet inte, är rädd för att få falskt plus eller så. Kan hända att jag testar lite tidigare om jag inte får mens nästa vecka. Ska du?
  • Danisen

    Snobben00-hur många ägg fick ni till frysen? Vi fick brev hem om att ett frusits in på dag 6. Blev faktiskt lite besviken hade 4st kvar i måndags efter återföringen.

  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-14 07:40:21 följande:
    Vi fick 9st 5 dagars till frysen, så bra resultat har vi aldrig haft tidigare! Jätteförvånad

    Förstår besvikelsen men tänk på att det faktiskt bara krävs ett fint embryo för att det ska bli en liten bebis

    Har ni fått veta varför dom valde att odla vidare till dag 6? Var dom långsamma i utvecklingen eller var läkarna tveksamma på dom eller nåt? Eller är det standard där ni går? Jag hade nog ringt och kollat.

    Så skönt med många reserver det är nog så dem gör där. Men alla 4 såg fina ut i måndags. Trist att "bara" 1 klarade sig. Dem verkar anse att längre odling desto starkare. Ja, det är sant. 1 guldägg
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-16 11:41:02 följande:
    Hur mår du idag? Testat än?

    Jag har haft jättekraftig migrän hela gårdagen och som fortsätter idag, vet inte vart jag ska ta vägen...

    Tjuvtestade faktiskt kl. 6 imorse...

    Ahh... vad visade det då ? Nej, jag vågar inte än. Så länge man inte testar så har man ju alltid hoppet kvar hehe. Tänkte testa i veckan som kommer. Är dö rädd att mensen hinner komma. Jag mår rätt bra, känner mig små krasslig, ont/känningar i ryggslutet, riktigt vattniga flytningar känns som att det kommer en fors ibland haha, blir tårögd för minsta lilla (mycket mer än vanligt, är väldigt blödig) lätt irriterad på allt. Ibland känns det som att mensen är på väg hoppas på falskt alarm. Usch och fy för migrän hoppas att den släpper snarast.
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-16 11:54:59 följande:
    Ett svagt men tydligt streck... men det är jättetidigt och väldigt skört, jag vet. Men jag hoppas det får hålla i sig och bli starkare 

    Jag hoppas du får goda nyheter i kommande vecka!

    Ååh så roligt Grattis. Jag väntar någon dag till mesar lite hehe.
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-16 12:07:53 följande:
    Tack! Stressa inte med att testa. Jag trodde aldrig det skulle synas så tidigt fast och ena sidan så såg jag från ruvardag 9,10 med en 2 dagars i somras och den här var ju 5 dagars när jag fick den så...

    Nej det kommer jag inte att göra. Får sysselsätta mig ordentligt hela dagarna så dagarna går snabbt hehe . Borde ju synas tidigare med 5 dagars? Förra gången fick jag in ett 2 dagars men jag tjuvtestade inte.
  • Danisen

    Snobben00 - hur känns det i din livmoder och äggstockarna? Jag har typ mensvärk. Betyder det att det är kört då?

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare