Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Sabina. Jag har gått ull 5-6 kg än så länge, hoppas att det håller sig på Max 10 för jag var inte direkt underviktig innan grav

  • Danni 83

    Anna: jag tror att du måste vända kameran för att det ska bli rätt. Men jättefin bild!

    Emelie: bedårande. Hur gammal är hon nu? Ser pigg och vaken ut

  • Danni 83

    Madeleine: ojdå, vilken vecka är du i nu? Hoppad att det lugnat sig lite! Vad är det för biverkningar man kan få? Blev du sjukskriven på heltid nu? Har ni flytten framför er fortfarande? Hopppas att det kommer gå bra med allt- ta det så lugnt du bara kan.

  • Danni 83

    Ok. Jag går in i v28 på fredag. Mår ganska ok men sover sämre än innan, fortfarande foglossning men sammandragningarna är faktiskt bättre. Blev sjukskriven på 50% från specen i måndags vilket känns jätteskönt. Nu kan jag jobba två veckor längre än planerat när jag drog av på tempot, det känns underbart.

    Hoho, flytt 26 april!! Helt galet har nu mycket hjälp runt omkring er?

  • Danni 83

    Vad bra att jag ger råd om hur man ska hålla kameran och så blir det samma sak för mig -Anna . Jag försöker igen.

  • Danni 83

    Madeleine: ja det går undan fast nu börjar tiden gå långsamt - men jaaa, såå skönt med sjukskrivning. Det kändes som om en spänning släppte från axlarna faktiskt, jag orkar mycket mer nu. Innan var det jobb- absolut nödvändiga hemma med barnen- mat-disk och sen sova. Inget annat. Det är inget kul liv tillslut. Och så alltid, alltid trött. Nu har jag fått lite mer ork och glädje.

    Vad skönt att du ser fram emot flytten ändå, ni verkar ha ordnat det så bra det går, skönt att vänner och din pappa ställer upp. Du får bossa och peka var du vill ha sakerna

  • Danni 83

    Emelie: oh jösses vad det går undan. Verkligen snabbare ute än i magen . Bodde ni också i Uppsala? Vad tyckte ni om eldfesten i Kungsan?

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3