Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Konami: beklagar verkligen. Så hemskt tråkigt. Hoppas att du får snabb hjälp!

    Maria: jag håller helt med dig. Får så många kommentarer om att ja nu är det dags för lilla tjejen och jag förstår att ni vill ha en dotter osv. Vi ville ha ett till barn, oavsett sort och är också så tacksamma över att få möjligheten. Det känns verkligen så oviktigt även om det vore skoj med en flicka. En pojke är lika välkommen. Det är ju vårt barn, en verklig gåva och en av de få saker som man inte kan bestämma över.

    Är det någon som är trött just nu? Jag är i v19 och helt slut. Vet inte hur jag ska orka jobba heltid i 13 v till. Tänkte trappa ner och vara föräldraledig med yngsta sonen 1 dag i veckan 1,5 månad före bf, men jag kommer knappt ur sängen. Foglossning he också kommit som ett brev på posten. Gnäll,

    Gnäll. Underbart att vänta barn

  • Danni 83

    Oj vad tragiskt Kevins mamma- förstår att det känns det viktigt med syskon. Jag vill också ha barn av personliga skäl då jag växte upp som ensambarn och saknade en stor familj. Mamma var ensamstående och det var inte så lätt alla gånger.

    Jag hoppas på en fjärde sen men sambon tvekar. Det var knappt att jag fick igenom denna så vi får se

  • Danni 83

    Jättefin Sabina!!

    Jag tänkte gå till sjukgymnast via MVC, de har lappar om att de hjälper en med övningar hur man stärker och avlastar bäckenet. Är ju värt att prova. Ska till läkare sen nästa måndag och försöka bli sjukskriven. Är så sjukt trött, lätt irriterad, lätt ledsen och allmänt trött i kroppen. Börjar bli tungt med heltid , båda barnen osv. + foglossningen och sammandragningar. Läste på om gravidpenning och det är ingen chans att jag får det med mycket kontorsjobb.

    Jag har haft foglossning båda sista gångerna och haft bälte, man sätter det runt/strax under höfterna så det klämmer inte på magen. De gånger man känt obehag har jag satt det för högt upp och bara flyttat ner det. Det ska ju vara bekvämt

  • Danni 83

    Jag känner att bältet är svårast att ha under riktigt åtsittande byxor. Har ett par fina mammajeans som är tajta över höfter och lår och det blir lite korvigt med bältet under. Under de andra lite mer lössittande eller över leggings under en kjol funkar bra.

    Här blåser det också som sjutton (Uppsala). Är hemma och vabbar idag, yngsta har hosta och äldsta var febrig i helgen. Själv dras jag med migrän :-/ en bild att pigga upp oss snart är vi där igen med små bebisar dessutom

  • Danni 83

    Trevlig helg på er ! Jag ska mysa med barnen imorgon då sambon jobbbar och på söndag ska vi till Kungsberget över dagen och åka skidor ska bli skoj.

    Måndag ska jag till läkaren och hoppas på en sjukskrivning på iallafall 25% då jag är sjukt trött, sammandragningar och foglossning.

    Vi får se - håll en tumme

    Hur mår ni andra?

    Namn-- ja vad svårt. Elliott tycker jag är fint om det blir en pojke. Elias också, men det heter en kompis barn :-/ Emil kanske.

    Flickor har vi fler Agnes, Meya, Tindra, Leya, Lea, Elsa, Alma.. Men vi är inte riktigt överens

  • Danni 83

    Anna: har du fått hem bältet? Jag har aldrig sett att man har det utanpå byxorna,

    det ser nog lite ovanligt ut. Men man gör ju som känns bäst

    Jag har varit hos läkare idag och är sjukskriven 25% nu de första två veckorna, sen ska jag på återbesök så kan det bli mer. Hon frågade om jag villa ha halvtid eller deltid, det var inga problem alls. Men jag börjar med 25% så får vi utvärdera längst vägen.

  • Danni 83

    Madeleine: hur går det? Jag fick också lämna uvi- prov när jag fick sammandragningar men det visade inget. Jag har fått rådet att ta det lugnt nu, ingen stress, inte springa till tåget osv. Det hjälper nog. Du kanske också kan dra ner på jobbet lite ? En sån jobbtopp med 15 timmar/dag+ pack och flytt låter mycket. jobbet borde ju kunna vänta, vi måste ju vara rädda om oss nu. Ingen kommer tacka oss för att man sliter ut sig.

  • Danni 83

    Emelie: days?

    Anna: onej!! Hur går det? Håller en tumme för dig. Det är säkert ofarliga blödningar, någon slemhinna som gått sönder eller så.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3