• Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-09-24 19:28:57 följande:

    Oj vad konstigt det lät! Men läkaren skulle garanterat sagt nåt om hen trodde att det skulle nå fostret, så att säga. Skönt att det såg bra ut annars!

    Hur gör ni, ska ni göra kubtest? Vi pratade om det igår här hemma. Jag är rädd för trisomi 13 och 18 eftersom det är garanterad död i magen eller direkt efter förlossning. Jag är personligen inte rädd för Downs syndrom och skulle nog med 99% säkerhet kunna säga att jag skulle behålla ett barn med DS. Men jag vill nog veta innan, så att jag kan förbereda mig.


    Jag fick prata med en tjej som förklarade lite bättre, så nu känner jag mig lugn :) här får man inte gör kub i min ålder även om jag gärna hade gjort det, som du säger så vill man gärna vara så förberedd som det går ifall om något skulle gå fel.
  • Nawifa
    Sabina1982 skrev 2013-09-25 11:20:12 följande:

    Hej flickor! Hur går d för er?

    Själva har jag inte orkat vara så aktiv d senaste för jag är såååå trött o somnar runt 19 varje kväll!

    Gick in i v 10 idag.

    Illamående till & från, molvärk (växtvärk) i magen typ dagligen & äter som en häst :D

    Inskrivning & ul på måndag & jag hoppas vi åter igen hittar ett starkt hjärta som slår & att allt är som d ska vara.


    Här går det fint, som jag skrev innan så lite småblödningar har jag men var på vul igår och fick se hjärtat ticka på vårt pyre :) skönt att du också får kolla lite extra! Man behöver bekräftelsen!
  • Sabina1982

    Usch jag tror att jag hamnat i en sk "spökvecka" jag känner mig inte gravid alls. Alla symptom är som bortblåsta. Inga ömma bröst, ingen värk o inget illamående. Detta skrämmer mig :(

    Nån mer som har så?

    Missade min inskrivningstid med ultraljud i torsdag då jag o barnmorskan missuppfattat varandra. Trodde det var på måndag men icke! Fick en ny tid på torsdag. Evighet kvar tills dess :( usch jagär så orolig för d va i v 9 förra grav slutade (men upptäcktes inte förren v 13) o nu gick jag in i v 10 i torsdags :(

  • MadeleineH

    Tror symptomen går upp och ner - hur läskigt det än är. Min växtvärk har också minskat. Jag ska på ul på tisdag för att kolla.

    Just nu är jag hostig, skittråkigt. Men jag hoppas lite baciller inte ska skada fostret. För nu är det foster - 9+0 idag!

    Jag är lite knäpp, men jag tycker att det är roligt att det börjar dyka upp juni-trådar i gravidforumet. Det MÅSTE ju betyda att jag med BF 2 maj kommit en liten bit i alla fall.

  • Sabina1982
    MadeleineH skrev 2013-09-28 08:54:07 följande:

    Tror symptomen går upp och ner - hur läskigt det än är. Min växtvärk har också minskat. Jag ska på ul på tisdag för att kolla.

    Just nu är jag hostig, skittråkigt. Men jag hoppas lite baciller inte ska skada fostret. För nu är det foster - 9+0 idag! smile1.gif

    Jag är lite knäpp, men jag tycker att det är roligt att det börjar dyka upp juni-trådar i gravidforumet. Det MÅSTE ju betyda att jag med BF 2 maj kommit en liten bit i alla fall.


    Ja vi får hoppas att allt e som d ska men lite oroande är det :/
  • MadeleineH

    Ja jag vet! Första veckorna för mig var konstant "mensvärk", och det har verkligen minskat. Denna oro man ska dras med...

  • Mrs Fii

    Då var jag tillbaka från vår härliga semester på mallis. Tyvärr så spenderade jag lite för mycket tid med att stirra ner i en toalettholk och hade svårt att äta pga det fruktansvärda illamåendet som kom och gick till och från hela veckan. Så på sätt och vis är det skönt att vara hemma och kunna äta det man känner sig sugen på och kan få ner. Veckan som kommer så ska jag sjukskriva mig. Klarar verkligen inte av att jobba (i en förskola) i mitt skick.
    Får väl helt enkelt berätta för chefen hur det ligger till. Hon var väldigt fundersam när jag hittade på min magkatarr innan semestern.

    Ingen annan med konstant illamående och mirakelkurer för det. Har ätit postafen två gånger om dagen i över en vecka men vet ej om det hjälpt något. Ska testa utan i ett par dagar och se om det blir skillnad.

    Så gravid känner jag mig definitivt... Men det där med spökvecka brukar inträffa tror jag. Har läst lite om det.
    Vad skönt att få ett vul och se att allt ser bra ut i alla fall. Det lär inte jag få om det inte inträffar något.

    Hur går det med er svullenhet? Jag ser ut att vara i vecka 18 eller något.... 

  • lupin84

    Jag hoppar gärna med här =) 

    Bf 14 maj!
    Inga större symtom, mår som vanligt... så var de även då jag väntade mina gossar.. . 


    Theo 2009 Tim 2011 bebis maj 2014
  • MadeleineH
    Maria222 skrev 2013-09-28 21:05:36 följande:
    Äntligen kan jag göra er sällskap!!
    Fick gravid 1-2 på clearblue digital idag på bim -3. Jippi!
    Välkommen!!! Och grattis igen! När blir BF?
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3