Inlägg från: Maria222 |Visa alla inlägg
  • Maria222

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Äntligen kan jag göra er sällskap!!
    Fick gravid 1-2 på clearblue digital idag på bim -3. Jippi!

  • Maria222

    Idag har jag haft lite brunaktiga flytningar, känns inte alls bra... Jag brukar få det innan mens och har BIM imorgon även fast jag fick gravid på digitalt i förrgår. Känner mig rädd för tidigt missfall, det skulle vara hemskt just nu. visst har några av er här inne haft bruna flytningar och kan ge min lite lugnande ord?

  • Maria222

    Ok skönt med era svar. Det verkar vara vanligt med små blödningar i början. Jag ska slappna av och bara njuta nu! Lättare sagt än gjort kanske, men det blir ju knappast annorlunda för att jag oroar mig.

    Är det någon av er som också har bf i juni?

  • Maria222

    MadeleineH: vad härligt med ul och att hjärtat slog! Kunde de se någon förklaring till dina blödningar då?

  • Maria222
    Nawifa skrev 2013-10-01 21:45:30 följande:
    Jag har blödningar varje dag, det var bruna flytningar i början. Jag blöder ifrån ett litet kärl en bit ifrån fostret, ring Gyn och be om ett vul för att kolla vart det blöder ifrån det är ganska vanligt med tidiga blödningar runt bim

    Idag har det inte kommit nåt blod, hoppas att det håller sig borta nu! Men om det kommer igen ska jag ringa. När jag var gravid med första sonen fick jag en brunaktig blödning i v. 9, men då när jag ringde kände jag mig inte alls tagen på allvar. Det vara bara att "vänta och se" som hon uttryckte det. Så att få ett vul kanske är svårt i vissa landsting.
  • Maria222

    Vintertjej: usch vad jobbigt att må så illa. Graviditetsillamående är verkligen en känsla som är svår att beskriva. det går inte att föreställa sig hur det känns förrän man är mitt inne i det. Tycker jag i allafall.

  • Maria222

    Sabina: nej fy vad dåligt! Förstår att du är besviken! Jag är bara i v 5 men är så svullen så jag ser ut som v 20! En rund gravidkula som börjar strax under bysten. Jag blir väldigt uppblåst innan mens, och nu är det makalöst. Fick tänka på att hålla in magen idag hos mina föräldrar.

  • Maria222

    Hej! Hur går det för er alla? :)
    v. 7 för mig nu!
    Jag bokade inskrivningssamtal på Mvc idag, fick tid nästa vecka. Känns roligt och som att det händer nåt då :)
    Ska på cellprovstagning imorgon också, lite nervöst.. Någon av er som tagit det under pågående graviditet?

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3