• Mrs Fii

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Gått in i vecka sex nu. Har vetat om det lite mer än en vecka och nu börjar det landa. Vet ej när jag ska ringa Mvc. Är svårt att få tid att gå ifrån på jobbet. Är Telefontid mellan 9-10 vissa vardagar här tror jag.
    Jag har redan blivit rejält svullen. Hur är det för er andra? Hur ska det gå att dölja till vecka 13 undrar jag. :-0 Vill inte berätta på jobbet tidigare.

  • Mrs Fii

    Har lite molvärk och stickningar runt äggstockarna ibland. Men inte så att det gör ont direkt. Prata med Bm om ni är oroliga. Det hade jag gjort.

  • Mrs Fii

    Tror jag hade inskrivning med tvåan och sen nästa besök efter rul. Kollade upp i mina papper nu. Inskrivning 11 mars och nästa besök v 24 30 juni. Det var långt emellan. Blir väl liknande nu med antar jag

  • Mrs Fii

    Vad skönt Sabina att allt såg bra ut på ditt vul. Läste i den andra tråden.
    Nu har även jag åkt på världens förkylning. Verkar vara populärt att vara sjuk nu.
    Jag som ska dra till Ullared på lördag...
    Mår illa som en tok på morgnarna nu... Det enda som rörde sig i mitt huvud första en och en halv timman idag var "nu spyr jag, nu spyr jag snart" Men klarade mig idag. Svårt på jobbet om det ska bli såhär.
    Dottern mådde jag såååå dåligt med och åkte in och ut till sjukhuset, men sonen (nr 2) mådde jag hyffsat så länge jag åt var tredje timma. Hoppas på en lätt och problemfri graviditet nu med.

  • Mrs Fii

    Då var jag tillbaka från vår härliga semester på mallis. Tyvärr så spenderade jag lite för mycket tid med att stirra ner i en toalettholk och hade svårt att äta pga det fruktansvärda illamåendet som kom och gick till och från hela veckan. Så på sätt och vis är det skönt att vara hemma och kunna äta det man känner sig sugen på och kan få ner. Veckan som kommer så ska jag sjukskriva mig. Klarar verkligen inte av att jobba (i en förskola) i mitt skick.
    Får väl helt enkelt berätta för chefen hur det ligger till. Hon var väldigt fundersam när jag hittade på min magkatarr innan semestern.

    Ingen annan med konstant illamående och mirakelkurer för det. Har ätit postafen två gånger om dagen i över en vecka men vet ej om det hjälpt något. Ska testa utan i ett par dagar och se om det blir skillnad.

    Så gravid känner jag mig definitivt... Men det där med spökvecka brukar inträffa tror jag. Har läst lite om det.
    Vad skönt att få ett vul och se att allt ser bra ut i alla fall. Det lär inte jag få om det inte inträffar något.

    Hur går det med er svullenhet? Jag ser ut att vara i vecka 18 eller något.... 

  • Mrs Fii

    Jag fick lite ljusrosa flytning precis innan bim, exakt så som det brukar vara innan mens för mig. Så då var jag helt säker på att mensen var på g. 
    Det är ju inte helt ovanligt att man får det trots graviditet. Hoppas det inte är något tråkigt.

    Kul med fler i tråden. Grattis till er nya 

  • Mrs Fii
    Mrs Fii skrev 2014-02-21 11:02:07 följande:

    Stort grattis! Hoppas hela familjen mår bra.


    Till dig Emelie alltså
  • Mrs Fii
    Makane skrev 2014-02-25 12:24:52 följande:

    Åh jag längtar också efter att börja förbereda. Tänker också unna mig det där som jag velat ha med de andra två. Men det går ju vänta ett tag till . Går ju bara in i åttonde veckan nu och det är en månad till vul. Längtar så efter att se den. Att allt är okej. Och att det bara är en då maken fått för sig att det är två. Han har alltid rätt (helt galet att det kan bli rätt varje gång, inte bara våra barn utan kompisars också) när det gäller bebisar i magens kön så det gör mig lite skraj att han har rätt om detta med. smile5.gif

    Är det någon som har tips på en bra och rolig graviditetsapp?


    Bra appar som jag har är...

    Gravidkalendern ( en lila app) och sen har 1177 en som jag tycker är bra.
  • Mrs Fii
    lupin84 skrev 2014-03-21 17:58:32 följande:

    V 34 här... idag köpte vi ny bil - en ford s max :) tror den kommer bli toppen. Nu ska man läsa in sig om hur bilen funkar osv...


    Vi har med köpt sån bil. Valde dock en med enbart 5 säten men då även större bagage. Haft den i två månader och är supernöjda. Körde tre barn med bilstolar bak häromdagen och det var gott om plats.
  • Mrs Fii
    Anna J01 skrev 2014-05-16 08:24:49 följande:

    phpGdaaRS35949.jpg


    Oj oj oj. Det där klarar jag inte ens som ogravid.
  • Mrs Fii

    Igår fem på morgonen föddes en liten dotter till vår familj. Trodde aldrig hon skulle komma men när det väl var dags nio dagar över tiden kom hon med raketfart. Vattnet gick/ forsade vid midnatt och några timmar senare var hon i min famn.

    En kanonförlosssning.

    Vi mår bra och hoppas på att få åka hem i morgon. syskonen längtar ihjäl sig hemma. De har varit förkylda och får tyvärr inte hälsa på då.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3