Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej tjejer. Här hemma går det inte bra. Började blöda inatt och det känns inte som det ska. Är bara så ledsen. V 12+0 idag, vilken otur får man ha? Efter mf i somras också så känns allt verkligen hopplöst nu. Var på ul för två veckor sen och allt såg bra ut. Jag är bara så himla ledsen.

  • Danni 83

    Hej på er! Vad duktiga ni är på att träna. Jag sprang mycket fam till i höstas, halvmaran i september vilket var en jättebra upplevelse. Sen fick jag problem med knät, vilade mycket och har inte kommit igång igen sen jag blev gravid. Har köpt simkort och ska försöka simma 1 timme i veckan, och så rider jag ju någon gång i veckan. Men det var länge sen jag körde gruppass och gym har jag aldrig kört.

    Jag och sambon var i Prag i helgen, bara han och jag. Jag fyllde 30 i söndags och hade köpt en resa. Mamma hade barnen så jag och mannen bara rådde om varandra, bodde på fint hotell, vandrade mycket, stannade när vi ville osv. Super. Prag var en toppenstad.

    Nu till jobbet då

  • Danni 83

    Hej på er. Vi har haft en superbra jul. Lugn och skön hos mamma. Imorgon åker vi till alperna 1 vecka för att åka skidor. Första gången för barnen ska bli spännande.

    Här är en bild på magen, v16 nu

  • Danni 83

    Hej alla, nu är vi tillbaka från alperna. Barnen utvecklades otroligt, speciellt Alvin min 6-åring lärde sig hålla balansen, stanna/bromsa och början till svängar, på 4 dagar som vi åkte. Vi hade en toppenvecka. Liam 3-åringen stod mest mellan våra ben men höll balansen rätt bra. Nu får vi fortsätta här utanför Uppsala, kanske Kungsberget m.m Alpe de'hui var vi i. 2 dagar tog vi utan skidor, badade i utomhuspool och vandrade runt i byn. När vi åkte hem regnade det, fy vad jag tyckte synd om de som kom då.

    Tycker mig känna puffar ibland men är osäker. Går in i v18 om någon dag. Rul 17 januari försöker övertala sambon att inte kolla kön hihi, han vill så gärna veta. En dotter står högt på önskelistan kan jag lova. Men vi är så glada oavsett, såklart.

    Konami: grattis!! Vad härligt. Nu kommer pyret att stanna, det är bara er tur nu.

    Anna: min kompis var nästan med om samma sak, hon hann dock till bb men fick göra allt värkarbetet hemma, bm hade sagt att de kunde åka hem utan att kolla hur öppen hon var, när de ändå stannade på sjukhuset kom en annan bm och sa att detta är minsann inget vilorum, vi behöver detta till folk som ska föda. Så hon åkte hem, när det kom blod ringde de igen och när hon tillslut kom in födde hon sonen 10 min senare. Helt oacceptabelt, första barnet. Hur bra känns det då med kommande barn undrar jag. Jag tror och hoppas att detta är mardrömshistorier och inget som ska drabba någon av oss.

  • Danni 83

    Vi har köpt en begagnad vagn från Blocket nu, en svart Brio Happy 2012 blev det. Nu ska vi köpa ny insats, fick ge 1300 för vagnen (!) ett riktigt kap så nu kan jag med glädje ge bort vår marinblå Brio -01 till svägerskan .

  • Danni 83

    Hej på er!!

    Och välkommen hit Maria!! Härligt med graviditeten, jag hoppas och tror verkligen att det kommer att gå bra den här gången. Jag bokade privat tid för ul på gyn men fick faktiskt ett tidigt av landstinget pga av tidigare mf. Jag hade aldrig trott det och bm sa att man för inte tidiga ul som rutin bara pga tidiga mf. Hursomhelst v 10 fick jag det och v12 hade jag en kraftig blödning som resulterade i ytterligare ett ul, via gynmottagning. Men vanligtvis vet jag hur svårt det är i vissa landsting. Har du kollat kostnad för att gå privat?

    Just nu sitter jag på bussen på väg på Rul- kommer blir hemskt spännande men vi har fortfarande inte bestämt om vi ska kolla kön! Sambon vill, jag helst inte. Äldsta sonen vill inte, han säger att det är mest spännande med en överraskning . Det hade jag inte trott hahaha, nyfiken i en strut annars.

  • Danni 83

    Det är en jättefin liten bebis med alla delar på rätta stället. Vi tittade inte vilken sort beräknad den 20/6 så flyttad två dagar bakåt.

  • Danni 83

    Ja det är onekligen spännande med två pojkar sen innan. Blir det triss i grabbar så lär sambon deppa ihop han har önskar sig en tjej sen vi väntade första, jag ville gärna ha två pojkar men en dotter vore skoj. Fast innerst inne så vet jag att det spelar absolut ingen roll. Jag är så glad och tacksam att man har möjlighet att få barn och önskar mest av allt att allt ska få gå bra.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3