Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Men fy vad läskigt Anna!! Vilken tur att du kom på det så fort och hittade fram så snabbt!! Barn drunknar ju tyst sägs det, de varken sprattlar eller skriker utan börjar bara andas in vatten. Vad skönt att det gick så bra!! En förälders värsta mardröm. Jag vet en här på FL som miste sin son för ett par år sen i en swimmingpool på tomten. Det går inte att föreställa sig.

  • Danni 83

    Madeleine: vilken underbar lite tös ni har, tänk för fyra veckor sen låg hon i magen. Jag blir så förundrad när jag tänker på det.

    Vår Samuel blir en vecka imorgon och äter och sover mest. Vilken kärlek det är.

  • Danni 83

    Härligt Gweny!! Håller alla tummar! Fullbokat till augusti?! Jösses, vilket tryck.

    Jag var beräknad till midsommarafton den 20/6, men vår tredje son kom redan i v.36+2, den 26/5. Han blev en vecka igår och verkar klara detta bra, äter och sover och sköter allt annat "enligt boken" än så länge

  • Danni 83

    Hej! Jag har skapat en grupp som heter "Vi trebarnsföräldrar" tänker att vi kan ju fortsätta uppdatera här inne också men kanske ett forum att prata om allt mellan himmel och jord som kan dyka upp med tre barn.

  • Danni 83

    Kevinsmamma: det var precis att det började bli segt, men jag hade gärna haft honom kvar i magen iallafall 2 veckor till. Jag jobbade in i det sista och var inte klar alls med boandet och tvättandet så njuuuut

  • Danni 83

    Gweny: åååh vad skönt!! Supergrattis!

    Tizi: hoppas att du får besked snart! Och en igångsättning om det inte drar igång själv. Verkar som om kriterierna för igångsättningar är olika från landsting till landsting och även kanske från läkare till läkare ibland.

  • Danni 83

    Oj Tizi låter tufft :-/. Hoppas att det löser sig till det bästa, försök att vila och inte oroa dig för mycket (lättare sagt än gjort...) Samuel låg också rätt högt och hade inte fixerat sig men det gick bra ändå.

    Nu har vi fått första bakslaget då han har blivit gul och slö och vi blev inlagda nu ikväll på Akademiska barnsjukhuset.. Jobbigt värre :-/

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3