Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Emelie: bra tips med egentid för de stora barnen. Det kan faktisk behövas ibland med bara de två också har jag märkt, men glöms väldigt lätt bort och prioriteras ner! Dags att planera in, kanske t.o.m innan trean är här.

  • Danni 83

    Konami: håller alla tummar för att det går bra på tisdag. Det är verkligen din tur nu! Jag har gjort vul i V5, då såg man en ljusning i livmodern som ev kunde vara en grav men det var väldigt osäkert. Ett vanlig ul så tidigt som V. 6-7 är väl inte lika bra som ett vul, konstigt att de inte gjorde ett vul!! Du kan ju ha haft ägglossning senare än du vet också!

  • Danni 83

    Jösses Anna vilken vighet! Och jättefin mage jag tycker magen ser alldeles lagom stor ut

    33 dagar kvar till bf nu, var på profylaxkurs igår och fick flashback på förlossningen. Herregud att man ska igenom denna kamp igen.. :-/ men men lite sent att ångra sig

  • Danni 83

    Anna: jag tänker också att snart är jag på andra sidan . Fast jag försöker ladda inför allt det jobbiga som kommer för det är ju en pärs.

    Jag har också fått åderbråck i underlivet. Ingen har tittat men bm sa att det är vanligt när det är så stort tryck och att det oftast drar sig tillbaka när bebisen är ute!! Jag har också hört att landstinget är mer restriktivt med åderbråck än förr, när man åtgärdade alla men har du problem så ska du stå på dig! Nya läkare i så fall, smärta eller problem ska de åtgärda! Estetiska problem får man ta själv.

  • Danni 83

    Oj, det låter mycket. Jag fick också en chock när jag upptäckte mitt. Tänkte att jag är ju vanskapt! Men nu har jag vant mig. Det kanske går tillbaka sen den här gången också för dig!

  • Danni 83

    Idag är det 33 dagar kvar nu till bf, spännande värre. Blev heltidssjukskriven idag -woho-, efter 7 veckor på halvtid. Kommer arbeta veckan ut på 50% och avsluta men sen ser jag fram emot de sista veckorna ledig. Har väldiga problem med fogarna och sista veckan sover jag som en kratta. Hittar ingen bra ställning, får kramp kanske 10 gånger, måste upp på toa osv osv. Jag är helt slut på morgonen.

  • Danni 83

    Tizi: vad härligt min andra son kom i v 37+1 så han var precis "fullgången", men hade behövt någon vecka till för han vägde bara 2700 och orkade inte mycket alls. Fick väcka honom var tredje timme för att äta, annars bara sov han. Eller låg och svalt som bm sa. Men i 38+ föder jag gärna den här gången så man slipper bli gigantisk.

    Idag ska jag kläcka för min chef att jag är heltidssjukskriven... Hoho, känns sådär med all arbetsbelastning vi har men jag tänker bara inte ta på mig det. Jag stannar iallafall en vecka till för att lämna över i ordning.

  • Danni 83

    Här verkar det vara lugnt. 28 dagar kvar till bf idag. Går in i v 37 imorgon. Men inga känningar alls. Jag har bf 20/6. Värmen ja, underbart att sitta ute i skuggan och äta frukost men hemskt på nätterna när man smälter bort.

    Hur går det annars för dig? Sista rycket i skolan nu?

    Hur går det för alla som fått barn? Madeleine? Nawifa? Fler? Längtar tills min bebis är häääär. <3

  • Danni 83

    Kevinsmamma: jag skulle säga att långärmat och pyjamas låter lite varmt, beror ju på hur sommaren blir men svala bebisar är bättre än varma. Jag har haft kortärmade bodys, ibland tunna bomullsbyxor, ibland inga byxor men strumpor. Man får pröva sig fram lite, de får ju inte bli för kalla men kan inte heller reglera om de blir för varma. Tunna bomullsfiltar istället för täcke. Mina barn är födda i juli och i maj.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3