Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    lupin84 skrev 2014-03-27 21:04:46 följande:
    V 34+0 så nu är det tungt. Tre veckor kvar att jobba slutar till påsk. Längtar dit då jobbet börjar bli tungt, jag är trött... bebiskläder är tvättade, bb packlista ska skrivas o sedan packa... var hos bm i går o blodtrycket var lite högt igen så nu blir de bm besök varje vecka... då även lämna urinprov. Annars var alla värden och tester bra igår... har nu gått upp 5 kg... Jag är laddad för förlossningen, man undrar ju hur de ska starta den här gången :)
    Jag slutar också jobba vid påsk. Känns som att det räcker nu.

    Har tagit fram och sorterat bebiskläder, ska försöka hinna tvätta lite i nästa vecka. Sen börjar det bli dags att börja på BB-vsäkan och allt ja.

    Oj oj oj vad det är mycket att tänka på.

    Jag gick in i vecka 36 idag.
  • MadeleineH
    Nawifa skrev 2014-03-30 13:12:47 följande:
    Hej tjejer. Här är det inte säkert att det blir en majbebis. I morse kl 06 vaknade jag med blöta trosor och trodde jag kissat på mig. Men när jag sen 30 min senare trodde jag kissade på mig igen så började det kännas lite onormalt att göra på sig två gånger på mindre än en timme. Gick och la mig en stund och efter Bolibompa skulle jag och sonen göra frukost, när jag skulle ta min Tröja i garderoben kom det ca 1 dl vätska ner på golvet så min man vaknade och vi konstaterade att det troligtvis inte var kiss och ringde förlossningen. Nu efter undersökningar infektionsprover och ultraljud så kan vi konstatera att bebisen mår bra, mängden fostervatten är lagom men det kommer någon vätska ifrån livmodern och läkaren kunde inte bedöma om det var rent fostervatten eller något annat så nu inväntas svar på proverna och förhoppningsvis får vi behålla bebis i magen lite till.
    Nej men jisses!

    Hur känns det?
  • MadeleineH

    Ja men Gud Nawifa det förstår jag!

    Men du är ändå en bra bit gången och det är skönt! Vi håller tummarna för dig att hon stannar kvar så länge som möjligt.

  • MadeleineH
    Nawifa skrev 2014-04-02 11:29:15 följande:
    Igår gick vattnet ordentligt och nu är vi inlagda på förlossningen, värkar kommer och går så snart har vi en minibebis.
    Oj, spännande! Stort lycka till!
  • MadeleineH
    Danni 83 skrev 2014-04-03 20:54:47 följande:
    Lupin84: jag ringde MVC och sa hur jag mådde och att jag ville bli sjukskriven så bokade hon in mig på en tid via läkaren de har kopplat till sig. Om de inte har en läkare eller det är lång väntetid så kan du boka in en tid hos läkare på vanlig VC. Är det jobbigt nu? Lycka till!
    Grattis här med!!! 
  • MadeleineH

    Haha, citerade fel inlägg! Skyller på gravidförvirring!  

    GRATTIS till Nawifa! 

    Själv gick jag in i vecka 37 idag! 

  • MadeleineH

    Kevinsmamma - tror du inte att det kan variera från barn till barn? Vår dotter har ett extremt stort socialt behov som vi i familjen har svårt att tillgodose. Hon kommer få gå på förskolan så mycket som möjligt när bebisen kommit även om vi är hemma båda två för hon skulle klättra på väggarna efter två timmar hemma. Hon gillar inte långhelger eller liknande, två dagars ledigt räcker gott och väl. Ibland anstränger jag mig för att hämta henne så sent som möjligt på förskolan - men hon hade gärna stannat och kört på minst 10 timmar till! Min äldre son däremot har ett annat behov och kommer få vara hemma med oss/mig och bebisen hela sommaren. Han tar gärna långledigt och vill bli hämtad tidigt.

  • MadeleineH
    lupin84 skrev 2014-04-05 14:01:26 följande:

    Vet inte hur gamla dina barn är men mina följer skolans lov nu när de blir 15 timmars barn. Så dem är lediga från skolan slutar v 24 tills den börjar igen v 34. Och även lediga sport, påsklov... två dagar på höstlovet...
    Mina är åtta och fyra, bägge fyller år på sommaren så snart är de lite äldre!
  • MadeleineH
    Anna J01 skrev 2014-04-05 17:22:26 följande:
    Men va läskigt med placenta avlossning! Tur att allt gick bra.
    Det är en sån grej jag tänker på när jag nojjar över att nåt ska gå fel och att bebisen inte klarar sig.
    Sånt tänker jag också på, har inte riktigt tagit in att jag ska bli mamma igen känns det som. Jag är fortfarande, varje dag, livrädd för att det ska gå snett. Men idag tvättade jag våra bebiskläder i 50-62, så det var ju lite förberedelse ändå.

    Jag har FRUKTANSVÄRDA förvärkar varje dag. Långa, starka, regelbundna och det gör så att jag inte kan sova. Inte haft det så med mina barn innan. Men jag är ju i vecka 37 nu så jag antar att det hör till.
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3