• Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här kan vi fortsätta följas åt flickor :)

  • Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • konami

    Jo de blev lite oväntat men passar väldigt bra :) My betyder en på miljonen och de trode ju att hon var ett utomhavskap eller vad de heter men oj vad fel de hade :) hon höl i sig till v 40+0 :) de trode inte ja skulle gå tiden ut men My trivdes väldigt bra i magen :) jag är tredje barnet och kom i v 36 någång och mina systrar låg längre i magen ;) lycka till snart kommer du ha din bebbis hos dig :)

  • angeni

    Grattis konami till bebis :) hoppas allt går bra hemma med nya familjemedlemmen.

    Här är det vecka 34+3 och har nu fått snittid den 25/2 så då får vi bebis om hon inte vill titta ut tidigare. Så det går framåt. Imorgon 4 veckor kvar! Vart tog tiden vägen?

    Christina hoppas bebis vill titta ut snart :)

  • lupin84

    Grattis Konami.

    Lycka till ni som väntar!

    Full fart här hemma, tänkte lägga upp en bild på Thor men får bli nästa gång då datorn inte är med mig just nu!

  • konami

    Det går bra med My men mellan barnet har en trots i allt så hon har de jobbigt hon är inte längre yngst. Som tur är så är hon snäll mot My och älskar sin lillasyster sjunger för henne när hon blir ledsen och klappar henne. Men den övriga i familjen får ta hennes vrede och tyvärr så får storebror lite väl mycket just nu.

  • CrazyChristina

    Firar inte alls.. Är inte då förtjust i amerikanska högtider som alla hjärtans dag och halloween där det bara handlar om att köpa massa onödiga saker. Vi lär väl mysa med en film men det gör vi varje lördag.

  • Nawifa
    lupin84 skrev 2015-02-13 20:09:54 följande:

    Alla hjärtans dag i morgon. Hur firar ni det?


    Vi myser med god mat och extra mycket kärlek och omtanke här hemma, hela familjen. Vi har en stor släkt i USA och tycker det är roligt att traditionerna kommer hit också ????
  • angeni

    Vi firar inte speciellt mycket. maken jobbar och ungarna flydde til farfar ;)

    Men vi har haft vår utbytesstudent på besök i helgen så vi firade med tacos och Melodifestivalen :) hennes favoritmat.

    Nu 10 dagar kvar till snitt. Längtar massor är så trött på att vara gravid nu. Knivhuggskänsla mellan benen när man går och feberkänningar och sammandragningar.

    Christina hur går det för dig? :)

  • CrazyChristina

    Oj har ju glömt skriva här att jag fött. Lilla fröken Lovis föddes 2/2 i v.40+4. Värkarna började kvällen innan men va inget regelbundet allt från 3min mellan till 1h mellan fram tills morgonen när det var 3-7min mellan. 11.10 var vi på förlossningen och va då 5cm öppen och hade 1cm kvar av tappen. Vid 13 tiden började krystvärkarna men eftersom hon låg högt upp och vattnet inte hade gått gjorde dom ingen nytta, 15.01 exploderade vattnet över halva rummet och 15.05 var hon ute. Satt lite i duschen på fl när vi kom in men fick gå över till lustgas och klarade även denna förlossningen med bara lustgas som "bedövning".

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3