• Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här kan vi fortsätta följas åt flickor :)

  • Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • Maria222

    Vad fina era bebisar är! Längtar så efter våran nu!

    Angeni: ja fy jag minns det jobbiga illamåendet, det är så hemskt. Hoppas du blir hjälpt av lergigan comp. Jag fick också dom utskrivna i början.

    Makane: roligt med inskrivning hos bm, då känns det som det händer lite :)

    V. 37 här nu, bebisen ligger långt ner med huvudet, men är ruckbar. Jag har mycket tryck neråt, och även en hel del förvärkar. Värmen har varit olidlig de senaste dagarna... Nu får bebisen gärna komma om en vecka eller så :)

  • konami

    Vad fina bebisar ni har :) idag va vi på vårt rul och så mysigt det är att se få se h*n. Vi tog reda på könet men vi beslutade för att hålla det för oss själva en stund till :) bm var inte riktigt säker men ska tillbax i v 28 igen och då ska de kolla närmare på det med :) så vi håller våran hemlighet tillsedds iallafall :)

  • lupin84
    konami skrev 2014-08-04 17:44:37 följande:
    Vad fina bebisar ni har :) idag va vi på vårt rul och så mysigt det är att se få se h*n. Vi tog reda på könet men vi beslutade för att hålla det för oss själva en stund till :) bm var inte riktigt säker men ska tillbax i v 28 igen och då ska de kolla närmare på det med :) så vi håller våran hemlighet tillsedds iallafall :)

    ♥♥ Mysigt med rul. Undrar vad ni väntar... ;)
  • Makane

    Hej på er! Hemma efter en veckas semester på all inclusive hotell I Turkiet. Underbart på så många sätt, men herregud vad jobbigt med detta vansinniga illamående!! Jag är dock samtidigt så glad för det för det kom aldrig igång i våras och det var ett tydligt tecken på att något var på tok. Var på Mvc igår på hälsosamtal och även hon sa att illamående är ett väldigt gott tecken på att allt är som det ska. Sedan frågade hon om fosterdiagnostik, första gången jag fått den frågan, men de andra gångerna har jag ju varit under trettio. Hur har ni andra gjort?

  • Danni 83

    Makane: vad härligt med Turkiet, men inte illamående . Äter du något mot det? Vi har inte gjort någon fosterdiagnostik. Mest för att inte behöva stå i valet om sen abort och för att vi antagligen skulle behålla ändå.

  • Danni 83

    Sen har det inte varit något riktigt erbjudande heller. I Uppsala får man bekosta kub själv på 1500 kr om man är under 35.

  • angeni

    Här kämpar man fortfarande på med illamående men det borde släppa snart hoppas jag. Har dock inte vågat varit utan lergigan comp ännu då veckan började med extremt illamående.

    Nu har vi börjat berätta för några nära. Svärmor kvar dock, inte otippat. Är livrädd för hennes reaktion. Kanske skulle ringa och säga jag väntar ditt tredje barnbarn *klick* ;) då slipper jag höra hennes förväntade hårda ord... Men jag kan ju ha fel med och hon kanske blir överlycklig. Dock är jag tveksam till det. Hon har alltid pekat på att vi har det perfekta en av varje. Aja snart går det ändå inte att missa. Magen putar väldigt redan nu.. Vecka 13 imorgon:)

    Nu börjar man längta efter att köpa saker. Såg så söta bebiskläder när vi var i Stockholm i helgen. Man vill ju bara gå dit och kolla :) mys pys!

    Barnmorskan på måndag och sedan är det snart dags att boka in ultraljud som vi ser fram emot massor!!

  • konami

    Jag har gjort kubb. Och det är som en vanlig ul undersökning, vikt, och blodprov tar de. Här erbjuds alla att göra de. Men det blev så populärt och nu kan man bara välja ul undersökning i v 12 om man vill.

  • Numberthree

    Jag har också gjort kub, är 31 nu och gjorde även med minsta tjejen som är 5 år nu. Vi gjorde det för att vi har ett barn med cp sen förlossningen och inte känner att vi kan ha två barn med funktionsnedsättning.

  • Makane

    Tack för era svar. Har inte bestämt hur vi ska göra än.

    Ultraljud i v.12 får jag ändå. Ända skillnaden är att en läkare gör det istället för en barnmorska om vi ska göra kvadrupeltestet. De gör inte kub i Hallands läns landsting. Vet dock inte vad skillnaden är för detta är också ul, blodprov och sannolikhet.

    Danni83: nej äter inget mot illamåendet än, förutom citron i alla möjliga former. Lindrar rätt bra. Köpte hem postafen, men läste i bipacksedeln att man bara ska äta det vid graviditet om man verkligen måste och inte under en längre tid. Så då blev jag för nojig. Detta lergigan comp är receptbelagt va? Verkar ju hjälpa många, så kanske skulle ge det en chans.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3