• Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här kan vi fortsätta följas åt flickor :)

  • Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • Kevinsmamma09
    lupin84 skrev 2014-06-13 20:23:58 följande:
    Thor väger nu en månad gammal 4515g och är 55 cm lång (3380g o 50 cm då han föddes). Så växer och ökar i vikt gör han =) 
    Han är snäll sover bra på natten, vaknar för mat en till två gånger... Sover kortare stunder på dagen... Bajsar som bara den dag som natt... ;) 
    Jag ammar och känner mer stress för det den här gången med två bröder som lever rövare.. går bra första fem minuterna men sedan gör dem sånt de inte får, bråkar... osv.. Men har ju massa mjölk så vill ju inte ge upp det.. 
    Thor ger nu söta små leenden... 
    Vi tränar nacke varje dag... inget som är jätte poppis! Men men...

    Sedan har ju mina stora killar sommarlov nu i tio veckor =/ Hm räknar nu ner tills mannen går på semester onsdag v 26. Så han ska bara jobba sex dagar till... det ska jag väl överleva utan att riva huset eller bli galen...
    Låter underbart :0) han växer så det knakar ser jag!!
    Min man jobbar fyra dagar till sen har vi hela sommaren tillsammans, till slutet på augusti hela familjen, det ska bli så mysigt och under denna tiden kommer vi få en familjemedlem till, kan inte bli bättre :0)
  • Anna J01

    Magbild från idag v.35+0

    Så trött hela tiden nu.. Andra barnet föddes i oktober och det va faktiskt ganska skönt. Då kunde man ligga inne och vila i höstrusket med gott samvete.

    Jag kan inte ligga inne när vädret är såhär fint och trots alla krämpor så ska jag "bara" göra det och "bara" göra det i trädgården...

  • Kevinsmamma09

    Va fin du är Anna! Känner igen mig i det du skriver, mina två är födda i oktober och februari och det var riktigt skönt om man jämför med att vara höggravid mitt i sommaren, men nu har man testat på det med ;0)

    Idag fick vi äntligen tummen ur att handla babysitter, amningskudde och vagn. Nu är det bara småsaker som blöjor m.m. kvar, bebisens första plagg, tvätta upp kläderna och sätta in spjälsängen i vårt rum. Har den kvar i lilla pojkens rum fast han fått annan säng, haft kompisar med barn på besök så då har det passat att de sovit den, får besök om två veckor igen sen får den flytta in till oss och bäddas!!

  • Numberthree

    Anna du är sååå fin!!!

    Måste fråga er andra; är ni känsliga vid sex nu när ni är gravida eller är det bara jag?! Vårt sex är bättre än typ någonsin och allt känns så mycket mer, underbart!!

  • Anna J01

    Tack

    Hmm sex ja... Mitt undeliv är ju väldigt åderbråckigt så det är lite svårt. Det är ömt och så kan jag inte slappna av för att jag känner mig så otroligt äcklig och superosexig. När vi väl har haft sex så gör det fruktansvärt ont efteråt.. Kanske är orgasmen som gör att blodflödet ökar i de delarna och då gör åderbrocken ännu ondare. Och sex utan orgasm känns ju lite trist..

  • Tizi

    Hej på er! Nu är äntligen min lilla tjej född på bf+13!! Började få regelbundna sd igår från ca 21.00 som sen ökade i styrka och sen efter en halvtimme på förlossningen 00.16 var hon ute, snabbt o bra! 3460g o 51 cm lång.

  • Numberthree
    Tizi skrev 2014-06-23 06:00:42 följande:

    Hej på er! Nu är äntligen min lilla tjej född på bf+13!! Började få regelbundna sd igår från ca 21.00 som sen ökade i styrka och sen efter en halvtimme på förlossningen 00.16 var hon ute, snabbt o bra! 3460g o 51 cm lång.


    Stort grattis!!!! Härligt att allt gått bra!!!
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3