• angeni

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej. Jag var med i planerar nummer tre och tänkte nu hoppa med här istället. Fick ett fint gravid på testet imorse :)

    Nawifa: låter som ni haft en tuff start på tillvaron med nya familjemedlemmen. Hoppas snart att lilla flickan mår bättre!

  • angeni

    Tack alla ni :) 13 december är bf. Men antagligen blir det snitt så då kanske det blir tidigare :) nervöst som bara den. Ungarna sedan tidigare är snart 5 och 4 år så de är väldigt självständiga. Nu känns det läskigt att börja om med en liten. Men det ska nog gå bra.

  • angeni

    Tackar :)

    Något jag redan nu märker är att kräkreflexen har blivit mycket känsligare. Har hostat massor och slem så känns som jag ska kräkas varje gång jag får upp det. Blä..

  • angeni

    Äntligen tror jag maken börjat inse vad som händer... :) han pratar med magen :) kanske lte väl tidigt men man blir så lycklig. Han sa att jag tror mamma längtar efter dig och självklart gör jag det. Nu bara hoppas att allt går väägen då det är så tidigt ännu. Snart vecka 7. När ska man ringa bm?

    Madeleine skönt med så mycket komp att kunna plocka ut :) förstår att det börjar bli jobbigt nu.

    Är det någon som går i Västerås? Jag är villig att prova vaginalt nu efter två tidigare snitt så tänkte försöka driva igenom det. Men har ett hatobjekt på specen i Västerås så hade varit bra att kanske hitta någon som verkar vara bra där uppe.

  • angeni

    Danni 83: vilken mysmage :)

    Första gången att kräkas idag denna graviditeten. Hoppas det inte blir en vana bara. Med dottern skedde det enbart tre gånger men illamående kom samma vecka som denna gången. Här hittills enbart haft illamående i attacker men idag var det tufft. Och självklart ska vi till mina föräldrar idag och äta påskmiddag. Hoppas att det går bra under dagen för är inte redo att berätta ännu.

    Hoppas ni andra har en mysig påsk med nära och kära :)

  • angeni

    Jag får tyvärr lämna tråden och gå tillbaka till den andra :( med.största sannolikhet missfall nu ... Blöder och hemsk mensvärk. Känns surt med tanke på att det var det enda som ändå försökte få mig att lösa konflikten med svärmor. Nu är det som det är och vi får ta nya tag och blicka framåt mot 2015 och hoppas det blir vårt år!

    Lycka till alla här inne och ni som har förlossning som stundar snart. Hoppas allt går bra för er :) tittar nog ändå in här då och då :)

  • angeni

    Tack alla :) får komma på undersökning imorgon då jag blött väldigt lite och idag knappt ingenting. Men däremot haft ett illamående och kräkningskänningar från helvetet :(

    Så då känns det skönt att kunna fråga lite om framtiden och när det är fritt fram att försöka igen :) hoppas snart få komma tillbaka här och göra er sällskap :)

    Lycka till alla med det som komma skall :)

  • angeni

    Danni 83: med tanke på klumpen so kom ut och mina bröst slutat ömma så här jag inga förhoppningar alls. Men ändå skönt med någon form av bekräftelse .

  • angeni

    En väldigt tom livmoder och inga tecken.på gravditet alls. Så allt verkar ha kommit ut vilket känns skönt. Så nu får.Vi se från emot nästa försök och hoppas snart få hoppa.med.här igen :)

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3