• Anonym (TS-tjej)

    Ha sex med en TS tjej för vågat?

    Är en TS tjej som ser mycket bra ut men som är rädd vad som skulle hända om sanningen kom fram, att jag är född kille..är pre-op men ser ut som en tjej förövrigt. Undrar om det finns någon som skulle vilja ha sex med mig? eller skulle chocken bli för stor..är bi..vad säger ni både killar och tjejer?

  • Svar på tråden Ha sex med en TS tjej för vågat?
  • Anonym (Mira)

    Alla är olika. Var bara ärlig. Jag är säker på att massor av människor skulle vilja ha sex med dig! Jag skulle aldrig döma ut någon pga könstillhörighet, det är personen man blir kär i /attraheras av.

    Kram!

  • Anonym (TS-tjej)
    Bob04 skrev 2012-08-02 18:43:14 följande:
    Ja en del har s.k tur men jag får berätta att innan jag var opererad och intaget hormoner så såg jag ut som en kille och man. Folk tog fel på mig. Det kan bli så också.

    Men om jag får påpeka. Nu när du har kommit så långt med hormoner och jag förmodar att du väntar på nästa operation. Hade det inte varit bättre att vänta på sexdebut tills du var klar?? Jag tänker på att du hade sluppit undan onödiga förklaringar och svårigheter.  
    Jo, kanske..men det kommer dröja lite och jag är själv ganska "openminded" så tanken är mig inte främmande..framtiden får utvisa vad som händer.
  • Bob04
    Anonym (TS-tjej) skrev 2012-08-02 18:54:37 följande:
    Jo, kanske..men det kommer dröja lite och jag är själv ganska "openminded" så tanken är mig inte främmande..framtiden får utvisa vad som händer.
    Jag hoppas att det löser sig som du vill ha det!!

    :)
  • Anonym (kille utan kuk?)

    TS-tjej är en kille utan kuk.

  • Bob04
    EvelinasSyster skrev 2012-08-02 18:42:17 följande:

    Ja det skulle jag. Det har ju ingenting med dig att göra utan att det helt enkelt för mig skulle bli för weird. Jag har haft sex ett flertal gånger med strap-on men liksom... ska jag ha sex med en tjej ska det vara en tjej och tvärtom. Bara så jag känner. Som sagt, inget som har med dig att göra.

    Förstår jag dig rätt??.....

    Så om TS hade varit färdig opererad och haft kvinnligt könsorgan, så hade det inte varit några problem?  
  • Anonym

    Jag är kille och har haft sex med två Ts-tjejer, den ena var ett one night stand och den andra ett kort förhållande. Jag visste ju självklart att båda var ts, både för att de hade berättat det (det var ingen hemlighet direkt för någon av dom, alla som kände dom visste) ingen av dom var heller 100% feminina till utseendet även om dom var väldigt nära, i och för sig kanske det var för att jag visste också.

    Jag ser mig som heterosexuell (och är väl inte särskilt intresserad av att lägga andra etiketter på mig pga två sexpartners, vissa har försökt förklara att jag är bi men jag ser mig inte alls som det faktiskt eftersom jag enligt mig själv enbart varit med kvinnor och är ointresserad av en djupare analys) så första gången kändes det lite konstigt men jag var väldigt tänd och det gick bra. Andra gången när jag blev ihop med den andra tjejen så var det inte så konstigt, kändes mest upphetsande med en till ts-tjej. Är kanske lite fetisch men jag tänder på blandningen mellan kvinna och mat och egentligen är det väl inte mer än att jag när jag söker vanliga tjejer så söker jag lite mullig eftersom det tänder mig mest.
    Sexet i förhållandet fungerade mycket bra men tyvärr så fungerade det inte annars eftersom hon hade en del psykiska problem så jag gjorde slut.

    Idag är jag singel och skulle inte ha något emot att ha sex eller bli tillsammans med en ts-tjej.

  • Anonym (Tjej (lebb))
    Anonym (TS-tjej) skrev 2012-08-02 15:18:35 följande:
    Ok, undrade bara,  eftersom lesbiska kvinnor av uppenbara skäl inte brukar vara några större fan av det manliga könsorganet. Jag både identifierar mig som tjej och bemöts av min omgivning som tjej. Nej jag har ingenting emot penetrationssex, kan tänka mig att vara både passiv och aktiv. Är inte sådär jätte erfaren direkt.
    Jag har inga problem med det. Jag blir ju inte kär i killar, men sen vet jag att inte alla killar har snoppar och inte alla tjejer har fittor. Tycker om att det är så och har inga problem med att hitta en snopp på en tjej, blir ju lite annorlunda sex men inte dåligt för det!
  • EvelinasSyster
    Bob04 skrev 2012-08-02 19:42:04 följande:

    Förstår jag dig rätt??.....

    Så om TS hade varit färdig opererad och haft kvinnligt könsorgan, så hade det inte varit några problem?  
    Jo det hade det. Tyvärr. Jag önskar själv att jag kunde vara mer öppensinnad än vad jag är men för mig känns det för konstigt bara.
    ~ The only thing that matters is the next 90 minutes! ~
  • AnnikaM

    Jag fantiserar ofta om att ha sex me en s.k "shemale". Men d är ju stor skillnad på å göra nåt i fantasin å i verkligheten...

  • Bob04
    EvelinasSyster skrev 2012-08-03 09:27:20 följande:
    Jo det hade det. Tyvärr. Jag önskar själv att jag kunde vara mer öppensinnad än vad jag är men för mig känns det för konstigt bara.
    Du har rätt att känna dig som du gör, men/och...
    Jag skulle gärna vilja ställa hypotetiska frågor, och hoppas att det går bra?!
    Jag är väldigt intresserad av resonemanget i dessa frågor helt opartiskt.

    Hur ställer du till tvekönnade där föräldrar har bestämt att barnet ska vara en kvinna?
    Eller där föräldrar har valt att barnet ska vara en pojke, men pojken ändrar sig till kvinna vid vuxen ålder för det var rätt?   

    Vi har ju flickor som födds utan vagina och det görs sen vid tonåring en vagina och är typ samma av operation som TS-tjejer genomgår, är de också ointressanta?

    Hjärnan ingår också om vilket kön en individ är, dvs inte enbart könsorganen och man får ju se helheten. Eftersom du skrev att du var intresserad av kvinna kvinna som du uttryckte det som. Då skulle det innebära att du inte skulle vara intresserad av mig innan operation?!! 

    Det finns ju lesbiska som inte är intresserad av manliga kvinnor och/eller butchflattor som jag tror det heter. Och är det inte lite av samma sak?

    Jag har även hört av homosexuella män som inte vill ha fjollor utan män och där ingår hjärnan/beteendet.   
             
Svar på tråden Ha sex med en TS tjej för vågat?