• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Eller så tar du bara en halv idag, huvudsaken att det slutar blöda. När tog du FBC senast?

  • Zinfandel

    Singha: tack för en intressant rapport! Du är med all säkerhet helt rätt på det. Jag har också väldigt varierande mående efter Humiran så det stämmer bra. Hoppas verkligen att ni får rätt på allt nu, jag gillar tänket kring äggbunkrandet. Vad skönt det lät i Aten Solig Heja dig!!!

  • Zinfandel

    Javisst, det hjälper till med ett positivt tänkande inom alla områden här i livet så det är bra att slå ett slag för!! Skrattande

  • Zinfandel

    Lully: han verkar ha gått tillbaks till att förorda korta eftersom det har mindre inverkan på kroppen & immunförsvaret. Allra helst vill han frysa allt och vänta till en bra cykel samt eftersom hormonintaget vid FET är lägre = mer fördelaktigt vid immunproblematik.

    TWH: bra siffror!! Solig 

  • Zinfandel
    TWH skrev 2013-02-11 07:10:41 följande:

    Tack Zin, kan du se hur många läsare du har på hemsidan?
    Det ligger på 2500-4500 besök i månaden Skrattande

    Greeneyes: det är säkerligen för att Dr D, som alla doktorer, vill börja från scratch, ställa sin egendiagnos och ordinera därefter. Man vill inte arbeta med en annan läkares omdöme, provsvar som kanske inte är aktuella eller hur du nu vet vad felet är. Har man en immunologisk åkomma s har men dessvärre ofta fler och då gäller det att finna orsaken till det.
     
    Ninninn: jag vet inte exakt vad du är ute efter men både i den engelska & amerikanska immunolgitråden har man väldigt framgångsrika resultat trots höga TNF, särskilt efter Humira. I denna tråd har det inte varit så många med högt TNF.
  • Zinfandel

    Ninninn: operera ryggen kan ta bort smärtan men kanske inte nödvändigtvis orsaken, och det kan ju hänga ihop med MF. Javisst är det enklare att fixa folk med normalt TNF Drömmer Dr D vill gärna undvika Humira så länge det är möjligt eftersom det är lite tuffare tag och kan IL fixa det istället så är det såklart att föredra. Jag har Humira om du behöver.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!