• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    linköping68 skrev 2013-01-13 20:57:31 följande:
    Någon som har något tips?
    Det var det löjligaste jag hört, nu får han ge sig!! Jadå, jag ändrar hejvilt efter mina förutsättningar, det måste man ju! Alla tar inte samma grejor vid samma tidpunkter och man försöker göra det så enkelt som möjligt. Då skulle du sett arket jag skickade till honom häromdagen som sträcker sig över hela 2012 Skrattande haha, han fick nog tzatzikin i halsgropen där Flört
  • Zinfandel

    Eller så får du originalet från mig Tungan ute Ja nu senast hade jag med ALLT, han lär få stora skälvan Solig

  • Zinfandel

    Tilda: jag är rätt säker på att det är receptfritt i Grekland men kolla med Dr D först, han anser inte att det är fördelaktigt för alla.

  • Zinfandel
    linköping68 skrev 2013-01-14 10:20:55 följande:

    Ha, ha, det fick han nog!!

    Hm, kanske så man ska göra...... Skrattande Tror jag lägger in lite prover även från 2010 och 2011 så han får lite mer att bita i Flört
    Hihi, efter mitt jätteark fick jag nu respons "your XL form is brilliant!" Skrattande
  • Zinfandel
    Prickigchokladmal skrev 2013-01-17 21:42:25 följande:

    Skönt att höra Singha, tack. Tack TWH också. Ska försöka låta bli att bli skogstokig i väntan på morgondagen.

    En fråga, har tagit Prednisolon tidigare och måste byta nu till Prednison. Har efter många om och men fått det skickat från Spanien. Har inte fått svar än från Braverman om hur man bör göra, om man kan byta rakta av eller om doseringen bör vara annorlunda. Någon som vet?


    Den verksamma substansen är med stor sannolikhet densamma och om dosen är densamma (båda står på förpackningen) så kan du byta rakt av, då är det same same.
  • Zinfandel

    Ja, han har nyligen fått mycket kritik för att inte varit tillräckligt noggrann med att fasa ut kortison, därav hans svar. Ja, det är samma. Solig

  • Zinfandel
    TWH skrev 2013-01-19 09:05:42 följande:
    Zin, var står B någonstans när det gäller kortison utfasning under graviditet? Dr D verkar inte ha bestämt sig för vad han tycker och någon skrev att dr G ville att man ska fasa ut efter v 12, vet du Bs åsikt? Någon annan som vet mer idag?
    Osäker, ska kolla runt lite och återkommer!
  • Zinfandel

    Det verkar som att även han fasar ut vid v12.

    "20mg from cd1 until bfn or 10 weeks of pregnancy. After that wean to 10mg at 10 weeks, and 5mg at 11 weeks. Then stop completely at 12 weeks."

  • Zinfandel

    Skogsbruden: välkommen hbit! Berätta gärna mer om din historia så kan vi säkert lotsa dig rätt. De flesta av oss gör IVF-behandlingarna i Sverige eller Danmark, någon enstaka har gjort det i Aten. Du ska nog inte räkna med att din IVF-klinik hjälper dig med prover, du går ju till en konkurrent Flört men din vc, din husläkare eller en privatklinik hjälper säkert gärna till, mot en del övertalning. Vi är ju 35-50 st i denna tråd över hela landet som fått allt gjort så det går! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!