• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad är inifolicin?


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Zinfandel skrev 2012-06-06 19:35:41 följande:
    Tyvärr gör ingen särskilt mycket med mannen, trots att felet kan ligga där  Tack för att du har uppmärksammat att all info finns i tråden och att vi har besvarat allt praktiskt massor med med gånger!! Just därför ska du få den här igen 

    www.lifeclinic.gr/

    lifeclinic@googlemail.com

    Det kostar ca 20000 + resa & boende

    Ps! tror inte att någons man varit med på noterna från början  



    Jopp! Min var den som puschade.
    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-02-12 19:13:15 följande:
    Undrar också det om kostnad 2 och 3. Om man inte blir gravid trots behandlingen känns det ju lite dumt att betala den extra kostnaden.

    Lillith: Kunde ni välja fritt när ni ville resa, eller fick ni en tid från läkaren? När åker ni?

    Har du fått svar på detta?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Vad kostar prednisolone i Grekland? Vi åker ned imrogon och skall vara på kliniken på måndag.


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-09 22:16:31 följande:
    Angla: Det kostar typ ingenting, kanske 20 kronor per ask.
    Hur många är det i en ask?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hemma igen! Och jodå vi var där i måndags kl.13.30. Inget vsensktpar kan ha undivikt oss. Jag, hormonstinn fick veta att sambon pga en falsk kollega gått bakom min rygg (jag är arebtseladren på jobbet) så ja vi (läs jag) hördes.

    Hotellet var jätte fint till den billiga pengen. Och helt klart prisvärt om man står ut med droger och prostitution utanför dörren. Vi bodde kvar och det gick kanon. Trots att jag pga ilksa (igen) spatserade ute jsälv mycket sen ten kväll   i guldsmycken och handväskan i högsta hujj. Sambon var inte glader Det var bara ca 10 minuter till turistkvarteren. Och mycket nära till tunnelbanan.

    Vi åkte tunnelbana till kliniken och från Halandri metro så tog vi taxi. Längre ner på klinikgatan så finns en helt ok restaurang med god mat men de pratar nästan bara grekiska.    

    Kosten, jag skulle köra på soja som ersättning till komjölk. Så so mjag har förstått det så är det gluten man skall undvika och det finns ju i mer än bara vete. Enligt Dr D så är det säd (korn), choklad och fisk. Jag undviker komjölk, gluten, gris och alkohol.

    Imorgon står på listan att ordna med en läkare som skriver ut Pred, IL, Trombyl, Fragmin, Levaxin och Prasterone. Jag fick min första IL i Aten och skall ta blodprover (FBC+lymphocyter) om några dagar. Han tror att min barnlöshet i första hand beror på kroppen (dvs missfall/ej fastnar) och inte på dålig äggkvalite. Detta tror han pga att jag ej blivir gravid trots partnerbyte, sjukdomshistoria i släkten samt andra sjukdomar hos mig. Han sa att jag kommer behöva stöd och support hela graviditeten för att kunna behålla den.

    Och till sist så kan jag som sjuksköterska säga att detta IL dropp är absolut inte alls avancerat att sätta.

    Hjärtefröjd, vad sa han till Er? 
         


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-13 21:24:18 följande:
    Nu är väskorna här och plötsligt har jag ett eget apotek med piller och Sephora Body Butter.


    Vad är det i askarna till vänster? T4 (Levaxin)?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jo då det var vi. Du skulle hojtat, hade varit kul bortsett ifrån att jag hade en pissdag Får så ibland iom sprayen just nu.

    Dr D tycker också att vi skall låta bli IVF men vi kom just fram via landstinegt och har lite bråttom pga makens ålder. Då förstår jag att ni fick pergo rekommenderat.

    Jag önskar få allt på högkostnadsskyddet. Dels för att vi har super lite pengar men också ifall det behövs i framtiden (om vi förbjude misslyckas nu). Skönt att du då har IL så det räcker en tid. Om du blir gravid kanske det finns mer   Jag har 10 påsar hemma och kan hämta ut minst 13 till.

    Ni nadra so mräknar om Clexane till Fragmin hur har ni räknat? 10 000 IE/ml är ju 100 mg/ml Clexane är på 4 000 anti-Xa IU/0,4 ml det blir ju 1 000 anti-Xa IU/0,1ml vilket väl torde bli 10 000 anti-Xa IU/1 ml?        


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!