• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd skrev 2012-04-18 14:33:53 följande:
    Intressant!

    Jag har lågt AMH och är inte så gammal (33 år). Däremot är jag lättstimulerad vid IVF, vilket helt går emot mitt låga AMH-värde.

    Precis så är det för mig! Är 30år och lätt stimulerad men hade nu ett AMH på 0,5. VUL ser bra ut liksom FSH som låg på typ 5-6 om jag minns rätt.
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag blir så ledsen att det måste vara så svårt det som skall vara glädje fyllt. För mig var det manligfaktor först som mest sannolikt fått min sköldkörtel att pajja ur och nu har jag antikroppar mot typ allt känns det som Testar även positivt på HIV då jag har snarlika antikroppar. Har haft Trak men nu endast TPO och antagligen NK-celelr ännu. Utöver detta har man testat mig mot många blödningsfaktorer so mär negativa liksom ANA, APA, RA mm

    Hjärtefröjd - vad gör du mer än prednisioln? Hur mycket pred tar du under hur långtid och på vilket sätt? 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Vi kör ju ännu bara hemma. Förra månaden tog jag 10mg pred sedan upp på 15 mg runt ÄL samt Trombyl. På blodprov syntes ingen skillnad på TPO - hur tolka detta?

    Äter Omega3 samt Selen (hittade en studie på Pubmed vid TPO), Folsyra, Vitaminer. Varför D-vitamin? Vart gör du IVF? Vet ni någon klinik i Sverige so mär mer öppen för immunologi?


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Cathy skrev 2012-04-18 20:21:54 följande:
    Man kan vara lättstimulerad även om man har lågt AMH för då har man inte FSH-antikroppar utan det är andra antikroppar som gör att man 'förlorat' en del av sina ägg.

    Har du ngn studie på det? Vilka slagsantikroppar kan det vara?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Tjohoo, är redo att maila Athen. Vilka kliniker finns? Hur får man kontakt med dem? Vad skriva i mailet?

    Kram på Er 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Så glad idag och hoppas ni har lust att lyssna ... Börjat maila med Dr D och fått lån idag så planen är att åka dit i juli. Köpt Omega 3, rosenrot, selen, D-vitamin, kalcium, trombyl, pred och folsyra. Gott nog? Något jag missat? Och idag fått veta att vi skall på uppstartssamtal nästa månad för IVF. Någon som vet vilka läkare som idag är på HSÅ Vilka av dem är intresserade av immunologi?


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Den högsta tillåtna infusionshastigheten för INTRALIPID 200 mg/ml är 1,6 ml/min, vilket motsvarar en infusionstid på minst 5 timmar för 500 ml. Infusionstiden bör inte understiga 5 timmar för 333 ml INTRALIPID 300 mg/ml.


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!