• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Letat i tråden men hittar inte era hotell tips. Orkar ni skriva igen? Gärna på billiga hotell.


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Poussin skrev 2012-05-06 20:12:28 följande:
    Lillih - Fy vilken stress att hon inte såg hjärtat först men vad underbart att hon hittade det! Det är klart att du är gravid och lilla pyret ska ingenstans på ett bra tag! {#emotions_dlg.flower}

    Angla - Vi bodde på hotellet som Lillih nämner ovan.
    Är du säker på att Dr D sa tisdag eller torsdag för proverna till USA? Jag har bara hört måndag eller tisdag. Jag skulle dubbelkolla det innan ni bokar resa om jag vore du.

    Jam - Grattis till bokad resa! Glad
    Tack, jo jag har mailat för att dubbelkolla - och känner mig osäker nu. KAN han ha sagt måndag och tisdag, tisdag och torsdag är ju lite lika SUCK!
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Snälla kan ni hjälpa mig? Jag skulle behöva veta exakt vilka prover Dr D vill att man tar under behandling här hemma i Sverige samt vid positivt graviditetstest. Detta för att min vårdcentral vill veta det innan de kan lova mig att ta dem. Och om de inte kan ta dem kan jag inte åka till aten för vi har verkligen inte råd att lösa allt privat och betala för det Så snälla kan jag få veta vilka proverna är, skall nämligen träffa vårdcentralen imrogon. Snälla håll tummarna at tde konverterra recept samt tar blodproverna. Nervöst!!!


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Åh så tråkigt Zin nu är ni två väl som behövt uppleva bedrövelsen att inte få barn trots en Atenbehandlibg? Hur brukar Dr D förklara det? Brukar han redan innan tro att flera behandlingar behövs? Urs jag är efter alla mina ivf och allt läkarna testat nervös att inte ens Aten skall hjälpa ... Ska man verkligen våga chansa?


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag vet men jag är ibland trött på just det jag vill så gärna ha barn med min älskling men vet så väl vad all smärta innebär för en relation. Klart min tidigare historia påverkar och gör mig livrädd för att våga chansa ... Tänk om just jag, igen är den som inte lyckas - för någon måste ju dra den nitlotten väl?


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-05-11 17:43:44 följande:
    Vi försöker boka in en resa till Aten, men blir helt förvirrade över pingsten. I Sverige infaller pingsten den 27 maj, men i Grekland verkar det vara 3 juni som gäller. Eller...?

    Just nu överväger vi att skjuta på resan till den 9-12 juni eftersom vi verkligen inte vill råka ut för att det är helgdag.
    Då är vi där
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Vi är där 10-13 och skall bo på Marina (billigt säger fröken fattig i tråden, kostar 597kr för tre nätter).


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hoppas! Vi fick ledigt men det var lite meckigt iom att vi arbetar på samma jobb. Att sedan lösa det med barn var nästa steg (vi ha rtre barn med tre ex). Och nu ikväll är äntligen biljetterna bokade. Hittade för 4988kr, dock ej direkt flyg hem men det känns ok.


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!