• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig: Åh vad spännande - jag håller tummarna hårt hårt här att det ska gå vägen!! Otroligt att läsa hur Dr D ställr upp helt självklart kl 22.30 - känns bra att han verkar så dedikerad. Och du gör helt rätt nu som njuter och har det bra - det är helt klart det bästa du kan göra just nu! Spännande att få direktrapport! Fortsätt gärna med det  Glad

  • singhatjejen

    Jag har också nyss fått fakturan och när jag jämför med Ninninn så har vi samma allt utom "greek immun test" där jag betalar 240 och Ninninn betalar 180? Är det någon som har en susning om varför - har det blivit fel någonstans eller har det en logisk förklaring?

    Undrar också om det är någon som har koll på vad det grekiska levaxinet kostar - på ett ungefär? Jag har en misstanke men på mina kvitton står det oftast bara "apmaka" om det jag köpt...

  • singhatjejen

    TWH: Ja det har du säkert rätt i. Det är ju inga jättesummor det handlar om men blev ändå lite fundersam... Men absolut så är det säkert!

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Det låter ju jättebra! Bra jobbat på låga doser! Ser lovande ut - hoppas och håller tummarna!

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Grattis till ett fantastiskt resultat!! Underbart att läsa att Dr D är så engagerad.

    Curly: Jag håller tummarna för fina blaston i frysen!!

  • singhatjejen

    Germany: Jag har tyvärr inte lärt mig förstå blodstatus än, är alldeles ny i detta. Hoppas någon kan hjälpa dig - om det nu går att utläsa något av din status.

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Åh vad spännande! Grattis till superresultat! Och tänk - fyrlingar... hjälp Skrattande Håller tummarna självklart!! Funderade över en sak... ändrade Dr D något i din medicinering till den här omgången?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!