• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Senaste inlägget var till Ninninn så klart :)

  • singhatjejen

    Haha, ja visst såg de lite skeptiska ut när jag frågade efter allt de hade :) jo tack det har varit en intensiv dag :) kul! Vi kan pröva ringa dr D och dessutom hoppas på vår vän med Atenkontakter, Cice :)

  • singhatjejen

    Japp, hemma igen och laddad med IL Glad som Ninninn säger: så skönt att ha det gjort och att vara igång!
    Det var jättekul att du och din kille var där samtidigt, Ninninn, så jag hade någon att rådbråkas med Flört det var ju så många tankar som snurrade i huvuvdet och ni två fattade ju precis vad det handlade om {#emotions_dlg.flower}
    Hur som helst så har jag en anteckning som jag kopierat ur vad någon i tråden rådgivit en annan: "be att ta full blodstatus och B-celler. Då separeras svaren per cell typ som dr D vill ha dem..."
    Rätta mig någon om jag fattat fel...

  • singhatjejen

    Lully: Vad skönt att du verkar få hjälp nu, och lillgosingen Erik också. Intressant det där med lång nedtrappning. Det är ju verkligen värdefull information för oss andra också. Underbart att du är kvar i tråden!
    Zin: Blir så ledsen när jag hör att inget biter på dig... Vad har ni för planer framöver med hela den här biten? Du behöver inte berätta om du inte vill...

    Usch känns både jättespännande och jätteläskigt att få höra Dr D:s svar om någon/några veckor. Men det känns som om jag gjort helt rätt att vända mig till honom i alla fall. Om man inte lyckas få barn härhemma säger läkarna: "Gör en IVF! Misslyckades du? Otur! Försök igen!" Dr D sa direkt: "My interest is WHY you dont get pregnant." Lite skillnad va?

  • singhatjejen

    Jam08: Just ja jag har några askar till dig, hoppas det blev rätt! Försöker inboxa dig imorgon kan inte göra det från mobilen av någon anledning..

  • singhatjejen

    Hej alla! Jag ringde precis det tips jag fick för att ta FBC här i stockholm och hon hade ingen aning om vad jag pratade om - de tog inga blodprover där. Det måste ha blivit fel någonstans... Snälla hjälp mig någon - var ska jag ringa? Jag måste ju ta proverna imorgon!

  • singhatjejen

    Tack för hjälpen, tjejer! Ja det har löst sig :) {#emotions_dlg.flower}
    Blir jag gravid så är det inte bara tack vare dr D och mediciner - utan också tack vare er allihopa, det är helt klart! :) Hjärta Glad

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!