• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin: Aha...Ja jösses vad man får lära sig längs vägen... tack Zin! Du kan väl snart doktorera i allt det här? ;)

  • singhatjejen

    Zin: oj, blev så beklämd när jag läste om din "flare" för det känns som om jag åker på samma - sambon är hostig i bröstet sedan en vecka och naturligtivs drabbas jag inte alls... Men nu när du skriver så där så känns det liiite bättre. Nåja, det dröjer väl en vecka eller så innan jag vet hur det gått för mig.. och jag har ju bara tagit en spruta än...

    Hemliga damen: Beklagar din sorg och ditt kaos. Styrkekramar! {#emotions_dlg.flower}

  • singhatjejen
    Kul att se listan igen - det peppar lite att se alla gravida och vad som händer och behandlingar etc :)
    Uppdaterar

    Födda:
    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. Lillih: Gravid Perry6: Gravid Tjorven: Gravid

    Gravida genom IVF/FET:


    Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid med tvillingar, BF 17 mars.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Försöker få ned högt TNF inför en IVF hos Dr D. Ljusgläntan : Finafina: Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44.

    Pågående IVF/"ruvare":


    TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in.
  • singhatjejen

    Vilaa: Åh vvad hemskt det låter. Jag hoppas det ordnar sig. Styrkekramar!

    Jam08: Förstår hur du känner, det är otroligt frustrerande att inte få svar. Jag har också fått vänta så, men i fredags lossnade det och fick flera svar och det lät som andra också äntligen fick svar så kanske han tar sig i kragen och betar av lite nu. Hoppas du får svar snart du med!

  • singhatjejen

    Hjärte: Jag gissar på att han avser immunförsvaret... Barnet håller säkert bara på att växa till sig som din BM säger, men immunförsvaret kan fortfarande attackera. Jag hade flera infarkter i min moderkaka (visade det sig efteråt) och det ströp näringen till lillgrabben. Jag skulle följa dr D:s råd om jag var du - men var inte orolig, allt är säkert som det ska. {#emotions_dlg.flower}

  • singhatjejen

    Hjärte: Ja men det låter ju jättebra :)
    och jo jag fattar att det låter lite slentrianmässigt och tappar lite av sin trovärdighet när han skriver så jämt...

  • singhatjejen

    Zin: Fantastisk hemsida - vilket gediget jobb!! Solig

    och vilken hemsk konferens, som Holly säger, man får ju inte direkt hopp för framtiden. Jösses så förstockade de är...

    Poussin: Lycka till inför förlossningen! Hoppas allt går bra!

  • singhatjejen

    Vilaa: Beklagar verkligen det som hänt dig...

    Curly: Spännande att du är hos Peny, hon är bäst :) hoppas allt går bra och berätta när du kommer hem!

    TWH och Hemliga damen: Håller tummarna för er!

    Ninnin: Skönt att utslagen dröjer - hoppas du slipper dem helt nu!

    Själv är jag besviken efter noll respons från dr D - har ännu inte fått svar på hur min TNF ser ut nu. Gissar ju att den är skit och att jag inte är prioriterad, men det känns också tungt.
    Jag har ju andra frågor också. Marie Erixon vill sätta in aminosyror för att styra upp balansen i min kropp som inte är så bra. Jag vill gärna börja med dem för jag tror de kan hjälpa mig.
    Men dr D har sagt att jag skulle sluta med allt utom Fertile XX och fishoil fram till det nya TNF-provet - och det har jag tagit nu. Vet att han fick svaren för över en vecka sedan men jag har inte fått veta något...
    Vill ju så klart maximera min behandling - och som sagt jag tror på aminosyrorna! Jag fick fullt förtroende för Marie efter hennes behandling. Hon tog också massa blodprover på mig som visade på svår järnbrist. Jag äter nu järntabletter trots vad dr D sa eftersom det såg så illa ut - och jag mår bättre och är piggare.

    Fick också papper från Fedex att min Fertile XX-beställning blivit stoppad och de vill att jag kontaktar Läkemedelsverket för att klargöra vad det är och om det är godkänt i Sverige. Antar att det inte är det då? Någon som vet? Vad gör man då? Dr D vill ju att jag kör med Fertile XX fram till IVF...?
    Usch vad det känns motigt just nu... Skrikandes

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!