• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH: Åh vad det låter bra! Så glad för din skull Solig

    Stumpan: Lider med dig. Hoppas innerligt du hittar det som funkar för dig det kommande året.

  • singhatjejen

    Ninninn: immunförsvaret jobbar för högtryck. Mejla dr D. Tror som twh - han kommer säga IL direkt.

  • singhatjejen

    Stumpan: Det här var Ninninns första plus med dr D:s immunbehandling...
    Jag hoppas innerligt det var fel på testet, Ninninn! Håller tummarna här!
    Fenan: Har aldrig hört talas om antroposoferna i Järna. Go for it!

  • singhatjejen

    Ninninn: Nej vad tråkigt... Så så ledsen för din skull...Gråter
    Men ge inte upp, jag tycker du ska ge intralipiderna en chans till. Är det inte så att dr D säger att ni som kör på egen hand (inte IVF alltså) ska ta HCG bara några dagar efter ÄL för att se om något hänt - för att kunna sätta in IL snabbt? Och sen ett till innan BIM och ett ev positivt test? Rätta mig om jag har fel någon? I så fall är det ju kanske för sent att ta IL när man väl fått plus...
    Tror absolut du kommer att få shoppa loss på bebisavdelning med en stor höggravid mage! Jag förstår absolut att det känns hopplöst efter allt du varit med om, men kanske behöver du humira och några omgångar IL regelbundet för att lugna immunförsvaret?
    Jag körde ju humira och tog IL på eget bevåg under hösten och jag fick ju ned TNF och nu har jag gått och hostat i snart fyra veckor! Immunförsvaret är inte vad det brukar i alla fall...
    Håller tummarna hårt för att du - och alla vi andra i tråden - får ett riktigt toppenår nästa år med massa plus och friska bebisar!
    Stor kram på dig tjejen!

  • singhatjejen

    Twh: Stort grattis!! Jösses vad härligt :D

    Ninninn: stor varm kram till dig!!! Har ingen aning om hur man får till kromosomanalys men visst är det väl någon i tråden som gjort en sån och har något tips?

  • singhatjejen

    Hej allesammans och god fortsättning :)
    Är det någon som vet när man bör sluta med Fertile XX under IVF? Borde ha fått min blödning idag (har sprejat i tio dagar), men den tycks dröja... Känns inte bra. Kan Fertile XX fördröja blödningen och borde jag sluta med den nu?
    Jag kör också med akupunktur en till två gånger i veckan men vet inte om jag borde sluta med den just nu så den inte stör behandlingen? Någon som vet?

  • singhatjejen

    Curly: tack då slutar jag direkt med fertile xx skönt :)
    Och så kör jag på med akupunkturen lite till. Har testat den förr innan ivf men var osäker på vad dr D tyckte...och så söker jag anledningar varför blödningen är sen.. Tack tjejer!

  • singhatjejen

    Hallå allesammans!
    Här drar det ihop sig till sprutstart! Äntligen! Imorgon ska jag på VUL för att kolla äggstockarnas status innan han ger klartecken (annars är jag nedreglerad och FBC verkade han nöjd med).
    I alla fall vill Dr D då gärna ha bilder från VUL:et ... Är det något ni brukar få med? Hur gör man då? Får man ta utskrifter och scanna in?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!