• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cice: Din mamma är en klok dam Glad och du har lärt dig väl av henne. Jag ska försöka anamma den inställningen lite bättre! Glad

    Curly: Håller tummar och tår!

  • singhatjejen

    Grattis till fin "skörd" Curly! :)
    Hoppas de utvecklas bra i skåpet nu!

    Dagen D närmar sig då det är dags att åka ned till Aten och Dr D. Undrar bara om det är något jag inte bör glömma att be honom om? Att handla med mediciner och försöka få IL-påsar har jag förstått, men är det något annat? Skriver han ut recept eller intyg som man kan använda för läkarna i Sverige?

  • singhatjejen

    Lully: åh nej vad jobbigt! Är det en reaktion efter avslutad kortisonkur?
    Skönt att lilleman är bättre i alla fall.

  • singhatjejen

    Grattis Holly till fina resultat och Curly för så fina embryon - ser ju jättelovande ut!
    Härligt att få goda nyheter i tråden. Glad
    Hjärte: låter lite otäckt det där med svullna armen - undrar vad det kan vara...?
    Zin: ser fram emot din hemsida jättemycket!
    Nininn: Vi får väl dela systerligt den på de IL han har Flört (hoppas han har många!)

  • singhatjejen

    Dr D besöket närmar sig och jag undrar vad jag inte får missa att be honom om... Kan jag be honom om remisser för fullblodstatus och IL? Något intyg på att jag behöver prednisolon, trombyl och clexane? Och skriver han ut det redan då - innan vi vet svaren från USA? Eller är det något annat jag bör tänka på?

  • singhatjejen

    Jam08: Tack för input! Jag åker imorgon Förvånad Skrattande
    Poussin: Jättebra sammanställning! Med länk till Zins efterlängtade sida och det som Curly föreslår, en separat tråd med allas status och behandlingar, låter ju toppen!! Hollys tips om boken Is your body är också jättebra!

  • singhatjejen

    Tack för alla lyckönskningar tjejer! :) va goa ni är.
    Jam08: jag kan också försöka få med några burkar!
    Nu är jag mest nervös för att flyga.... Snart på väg till flygplatsen...

  • singhatjejen

    Hej alla! Sitter på hotellrummet nu och väntar på sköterskan som ska ge mig IL - hon är en timme sen nu! Vet inte vad jag ska göra, törs ju inte lämna rummet heller. Vet att Ninninn ska få IL kl 18 och hon bor ju på samma hotell fast jag vet inte vilket rum... Arrgh! Kan sköterskan inte bara komma?!? Pratade med dr D på telefon tidigare för jag missade att få med mig IL-påsen från kliniken, men dr D sa "not to worry" och att sköterskan skulle ha med den... Törs ju inte ringa honom igen...
    Annars var det ett mycket givande möte och jag fick stort förtroende för dr D :)

  • singhatjejen

    Criss: du hade rätt, hon kom till slut :)
    Sköterskan gav mig IL-droppet på typ 20 minuter (170 mg). Men hon var jättego och nu är det gjort, får se hur kroppen reagerar på det här, dr D ville ha fullblodstatus gjord på fredag.
    Jag bor strax utanför Stockholm hur gör jag om inte min vc ställer upp?

  • singhatjejen

    Verkar som om jag klarade droppet bra. Tack och lov :) jag blev inte trött heller. Men du det har varit en spänd dag , jag menar väntan och all information och man har sett fram emot det här, så kanske det spelar in också att du blev trött. Jag fick prata med honom från kliniken när jag försökte hämta IL-påsarna (han hade redan sagt åt sköterskan att ta med sig) och då bad han mig lämna adress så det är nog kört att få med sig något, vi kanske törs slå en gemensam signal imorgon för säkerhets skull?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!