• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fedexlänken funkar men inte de andra. Inboxa mig din mailadress så mailar jag dokumenten.

  • Zinfandel
    Lotus13 skrev 2012-11-02 08:09:16 följande:
    Hej Ninninn!
    Jag har tagit prover på klamydia, mykoplasma och gonorré men är det på nåt annat sätt Peny gör? Jobbar Peny också hos Dr D? Och man ska skicka mens blod, hur går man till väga då? Många frågor, sorry;)

    Kram

    De tester som tas i Sverige är långt ifrån fullkomliga eftersom man inte har nolltolerans, proverna är inte lika noggranna och i vår situation gäller det att eliminera allt som påverka. Vill du vara på den säkra sidan, skicka mensblod till Serum Clinic i Aten (konkurrent till Dr D...) som är specialiserade på ämnet, så får du svar både på Hidden C, Urea- & mycoplasma. 


    Det heter Life Code “7-in-1” test och kostar €170 och om du vill ha ett supernoggrannt klamydiatest + €100.


    Så här gör man:


    Köp urinrör och sterilt vatten på apoteket. Droppa en droppe mensblod i röret och tillsätt vattnet. Det räcker med bara lite vatten, röret behöver inte vara fullt och inte mycket blod behövs heller, det går det går tex att "skrapa" av tamponger, binda eller toapapper. Kan du inte skicka samma dag, ställ röret i kylen. Linda in rören och stoppa i vadderat kuvert. Om du skickar med fedex kostar det ca 700 kr, med vanlig post i vadderat kuvert ca 30 kr (funkar likabra).


     Maila  [email protected] för mer instruktioner och betalning!


    Skickas till:


    Georgia Chronis


    Serum Biological Institute


    8 Evinou str


    11527  Athens


    Greece

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!