• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Är det någon som vet hur känslig Suprefact injektionsvätska är? Den ska ju vara i kylskåp, men under en resa till Aten och sedan på hotellrummet? Det går ju hålla den kall i ganska många timmar med en kylklamp. Hoppas ingen reagerar i säkerhetskollen bara. Jag brukar ta upp en liten Gonal-väska där jag har Ovitrelle och några sprutor. Jag lägger den väl synlig i lådan på bandet och det brukar inte vara några problem.

    Efter mina missöden de senaste månderna är jag ju av förklarliga skäl jätteorolig att Suprefacten ska bli förstörd. Är det okej att ha den i en minibar? Den är ju den som denna gång ska motverka för tidig ägglossning.

    Snälla, någon som vet?

  • Snart lycklig

    Tack Zin, men vad menar du med dry ice? Jag kanske är korkad, men jag vet i alla fall inte.....


     


    Jag var ju som jag tidigare berättat ganska sjuk i slutet av förra veckan och även under helgen. Feber och frossa, matt och hosta. Huvudvärk och ont i bihålorna. Inte ont i halsen, men lite skrovlig. Hostan lider jag av fortfarande, särskilt på eftermiddgarna och kvällarna.

    Det jag vill komma till är att jag tog blodprover på måndag morgon, FBC bl a. Jag såg själv att några av värdena var mycket lägre än vanligt. Dr D var jättenöjd med resultatet, mitt immunsystem var jättestabilt och bra! Så det behövs lite sjukdom......................

  • Snart lycklig

    Men Singoalla, GRATTIS!! Hur allt kan ändras från en minut till annan. Snälla Dr D, han är ändå ganska underbar!!!

    Det måste vara ödet att du skulle åka till Aten just nu. Jag antar att det känns lite lugnare, när du också fick träffa Dr D.

    Kram och lycka till! {#emotions_dlg.flower}

  • Snart lycklig

    Inga prover på min man heller. Nu tar han regelbundet spermaprover i Sverige så allt ser bra ut, men inga andra. Vi har ju inte heller kollat om vi är "för lika" eller inte passar ihop graviditetsmässigt. Vi har dock alltid haft bra befruktningsprocent. Det är sedan som våra problem kommer, de vill inte fästa eller dela sig vidare efter ET. Dr D är ganska säker på att vi då och då haft en-två dagars gaviditeter, både efter IVF och ibland naturligt, men det räcker ju inte till ett fullgånget levande barn! 

  • Snart lycklig

    Maxad, precis så brukar jag känna mig, allt bara försvinner, hela kroppen känns tom och då vet jag.......

  • Snart lycklig

    Jag är 46,5 år drygt , men å andra sidan har jag inte lyckats heller. Jag har en tvillingsyster som precis fått sitt fjärde barn 46,5 år gammal, det näst sista fick hon strax innan hon fyllde 44. På naturlig väg.

    Jag hatar verkligen att läsa sådanadär siffror. Lully hill fick också barn precis när hon fyllde 46, efter immunbehandling. Hon ska nu försöka med syskonförsök.

    Vi ska inte läsa statistik, det handlar så mycket om tur att få guldägget eller inte. Det drar ner mig oerhört att läsa sådant, men visst ska man vara realistisk.

    Berätta gärna positiva historier om de som blivit mammor vid hög ålder. Säkert känner ni till någon eller några. Det är sådant vi behöver!!

    Det är pga av min ålder jag försöker samla ägg/embryon, så kanske kanske guldägget finns där, men det finns inga garantier. Jag skulle inte försöka om jag inte hade bra värden och en läkare tittat noga på mig, vilket bl a Dr D gjort.

    Näe, fram med solskenshidtorier, så vi orkar fullfölja våra planer. Alla måste vi sluta någon gång och det är ju individuellt.

  • Snart lycklig
    che71, får du Fragmin utskrivet i Sverige behöver du för eget bruk inte köpa några Clexane i Aten. De motsvarar varandra.
  • Snart lycklig

    Che71, vi är enäggstvillingar. Under den tid vi försökt har hon blivit gravid och fått två barn. Tyvärr fick jag av olika privata skäl inte möjlighet att börja försöka förrän samma månad som jag fyllde 43 år. Ledsamt med sant!

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-02-17 19:27:00 följande:
    Ok men då borde du ha stor chans att lyckas eftersom ni har samma gener o äggen borde väl vara av samma kvalitet!?

    Man kan tycka det, men det har ännu inte visat sig. Detta har varit oerhört jobbigt för mig. Jag har inte kunnat hantera det på bästa sätt, men jag har försökt att göra så bra som möjligt för mig, så att min stress och påverkan varit så liten som möjligt.

    Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om detta, ja en hel bok om tvillingskap och allt som följer med det. Det har jag ju verkligen inte tid med ikväll. Nu återstår att packa ett antal böcker (som jag inte skrivit ), så jag kan fördriva tiden lite i Aten.
  • Snart lycklig

    Tack snälla Singhatjejen! Jag kommer ju inte återföra något eventuellt embryo denna gång heller, men jag önskar av hela mitt hjärta att jag ska få något/några till frysen.

    Jag förstår att luften gick ur, men det kanske blir på bästa sätt för dig också. Just nu har du och jag lika månfa i frysen hos Dr D. De kanske har blivit kompisar

    Kram på dig!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!