• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd skrev 2012-10-19 20:31:59 följande:
    Kors i taket, nu har även jag fått svar från Dr D. Men ärligt talat känns det som att hjag får exakt samma svar varje gång, nämligen: Allt ser mycket bra ut, men eftersom du befinner dig i en kritisk period under graviditeten så bör du få IL omgående.

    Alltså, hur kan han anse att precis varje period är kritisk? 
    Men haha, så märkligt! Jaja, vi får väl båda boka in IL utan att förstå varför då! =)
  • HollyGolightly

    Eftersom Ninninn undrade hur det egentligen går för alla i tråden så kanske det är dags att uppdatera den här? Nu har väl några försvunnit och andra tillkommit, så feel free att rumstera om i listan. Och jag hoppas jag hittade den senaste ... Poussin, det är verkligen inte långt kvar för dig nu ser jag!! Skrattande

    Födda:


    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF)  Lillih: Gravid  Perry6: Gravid  Tjorven: Gravid

    Gravida genom IVF/FET:


    Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid med tvillingar, BF 17 mars.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF  Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Står i valet och kvalet över att använda mina frysta blastocyster med immunbehandling eller en ny IVF hos Dr D... Äter Fertile XX tills vidare. Ljusgläntan : FinafinaTWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in. Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12.

    Pågående IVF/"ruvare":


     
  • HollyGolightly
    Födda:
    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. Lillih: Gravid  Perry6: Gravid  Tjorven: Gravid

    Gravida genom IVF/FET:


    Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid med tvillingar, BF 17 mars.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF  Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Står i valet och kvalet över att använda mina frysta blastocyster med immunbehandling eller en ny IVF hos Dr D... Äter Fertile XX tills vidare. Ljusgläntan : FinafinaAngla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12.

    Pågående IVF/"ruvare":


    TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in. 
  • HollyGolightly

    Jag har "turen" att inte tycka om kaffe, däremot älskar jag te och det är ju koffein i det också. Nu har jag strategin att välja rätt te så ofta som möjligt, och finns inte det så "får" jag dricka svart/grönt. Blir sällan mer än ett par koppar per vecka.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Jag TROR att han alltid vill ha FBC efter IL, annars kan han ju inte se hur sin kropp reagerar på det och justera eventuella behandlingar.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Jag ska alltid ta 3-5 dagar efter IL, men jag tror Hjärte tar 7-10 dagar efter så det verkar bero på person. Har du möjlighet att ta idag eller i morgon så skulle jag ha gjort det om jag var du!

  • HollyGolightly

    Hjärte: Var det din BM som föreslog det? Sa hon varför? Jag har inte nästa ordinarie UL förrän i vecka 28, och då väntar vi ändå två. Nu ska vi iofs till specialmödravården på Karolinska på möte i morgon och det är möjligt att de vill ha fler UL, men annars har ingen sagt ett ord om notch-UL till oss och det låter ju som en bra grej att göra.

    (Kul att telefonen ville ändra notch till bitch... )

  • HollyGolightly

    Hjärte: Där ser man! Ska kolla med min BM om inte Karolinska heller pratar om det, det känns ju faktiskt bra att kolla upp det som går att kolla upp längs vägen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!