• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninninn skrev 2012-10-15 14:32:06 följande:
    Holly: jag har aldrig fått svar på mina två fbc jag tagit fast så sett är jag ju inte gravid så då är de ju inte så viktigt! Hur ofta har du tagit il nu under din graviditet??
    Det har varierat, som kortast har jag tagit med kanske två-tre veckors mellanrum, som mest kanske med sju veckors mellanrum. Allt beror på hur värdena ser ut. =)
  • HollyGolightly

    Anemon: Jag tror inte det ska vara nån fara, jag checkade in min väska med IL och Clexane och allt var ok när jag kom hem. Nu var det iofs i maj, men på marschhöjd är det ju kallt även då.

  • HollyGolightly


    RULet äntligen avklarat, här ligger två lite pryda tvillingar som inte ville avslöja vad de har för kön men som verkar friska och krya och växer så det knakar. Gillar segertecknet som den till höger gör – känns som en bra attityd. :)
  • HollyGolightly
    Hjärtefröjd skrev 2012-10-16 13:39:55 följande:
    Grattis till två finfina bebisar!

    Ps Jag lyckas dock inte se bilden dS
    Men äsch, vad konstigt, för mig syns den! Vanlig .jpg, trodde det skulle funka. Ah well, teknikens under ...
  • HollyGolightly

    Tack allihopa, vad snälla ni är!

    Hjärte: Nej, inte ett ljud från honom! Vore så himla skönt att bara få koll på när jag ska ta nästa IL eller FBC. Men han lever ju tydligen eftersom Anemon just träffat honom, så jag får väl ha tålamod...

  • HollyGolightly

    Tack snälla Zin! Hoppas så himla mycket att vi får se MASSOR av ultraljudsbilder i den här tråden det kommande halvåret! Hjärta

    Hjärte: Nä precis, jag som tyckt att han varit så oerhört snabb med svar efter sommaren. Hojta gärna om du får snabbt svar, för i så fall måste det ju nästan vara något galet med min mail eller så. 

  • HollyGolightly
    Ninninn skrev 2012-10-16 17:38:16 följande:
    Hur går man tillväga sen när man plussat och vill ha D:s hjälp under graviditeten? Skriver man att man plussat sen kommer fakturan :)
    Ja precis, man mailar och säger till och anger då om man vill att han ska ge support under graviditeten också, så kommer fakturan ganska snabbt. =)
    Ninninn skrev 2012-10-16 17:40:23 följande:
    Hjärte och Holly: tar ni FBC trotts att D inte bett om de? Eller tar ni de hela tiden efter några veckor? Segt att han inte svarar er
    Nej, jag tar bara när han ber mig, oftast brukar han ange när det är dags när man skickar resultatet från en tidigare FBC. (TIll mig har han antingen beordrat IL och sen FBC 3-5 dagar efter droppet, eller sagt att allt ser fint ut och att jag ska ta nytt FBC inom tex 3 veckor. Det är därför det är så skumt att han inte svarat alls på 1,5 veckor nu!)

  • HollyGolightly

    Pumakatten: Tack snälla! Och bra att veta! Då avvaktar jag lite till, viktigare att ni som är mitt i eller ska starta behandlingar får svar först.

    Cice: Tack vännen!

  • HollyGolightly

    Tack allihopa!

    TWH: Ja, absolut, jag är inte orolig, men däremot så måste jag ju få någon slags instruktion förr eller senare, det är ju fem månader kvar... Dessutom frågade jag honom i mailet om värdena såg så bra ut att jag kunde sänka Prednisolondosen så jag hoppas han svarar snart. Men som sagt, viktigare att ni som är i kritiska lägen får svar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!