• Hemliga damen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack alla för supporten! Jag har ju inte kört immunologspåret även om planen var att jag skulle ta IL. Jag har hängt här för att jag farit till Aten och Penny. Vi lägger ned för vi inte har ekonomin och orken längre. Och jag fyller 46 idag. Fast ska jag vara ärlig skulle jag kunna fortsätta men man måste sätta stopp någon gång. Många kramar!

  • Hemliga damen

    åh, hjälp har börjat få ångest för om jag kastade in handduken för snabbt. Jag testade neg med stickan dag 12 men det det testet funkade inte, Neg dag 14 med sticka, alltså inget blodprov. Jag jar ju liksom aldrig trott på de där glada "tillropen om att det är tidigt ännu". Vad skulle ni gjort?!

    Stumpan- jag gissar du är född -81- Många år kvar där som är värda att kämpa under   Känner mig inte modig, bara ledsen och tom. Kram  

    TWH - tack! 

  • Hemliga damen

    Nininn - tack för omtanken.Jag har två påsar liggande men som jag aldrig lyckades ta eftersom de vägrar i min stad och pappa dog i samma veva,orkade inte slåss för det/åka till t ex Stockholm.

  • Hemliga damen

    Håller tummarna för er Stumpan och Theo!

    Holly och Hjärte - må så gott! 

    Ang min fertläkare så har hans resonemang kring prednisolone och trombyl hela tiden varit att forskningen säger olika och så länge det inte skadar så har han inga problem med att skriva ut " det gör varken från eller till" Ångrar att jag var så feg med intralipiderna, borde varit mer påläst och övertalande när han avfärdade mig med att "det hade han aldrig hört talas om". Fast det hjälper inte att grina över spilld mjölk.

  • Hemliga damen

    Lotus - det är som Hjärtefröjd skriver. Han måste ange rätt enhet, de är stenhårda på det apoteken. VIlket är bra tycker jag. Det du skall ha är 0,4ml. Jag åkte på trubbel när min svenska läkare fått hjärnsläpp p g a deras datorsystem som angav 0,2. Så när jag kom och skulle hämta mina beställda sprutor - tänk på det förresten, att vara ute i god tid eftersom de kanske inte har dem på lager, så var det fel. Panik men jag lyckades efter några samtal med gyn få till det så det blev rätt. En fredageftermiddag.... Lycka till!

    Linköping - tack! 

  • Hemliga damen

    Lotus - clexanen var det. Mirrebusan - vill tillägga attsjälva ivf-behandlingen vad gäller äggdonation ofta är billigare än t ex Lettland, Spanien, Tjeckien. Men de är mycket noggranna och testar olika vägar individuellt .och det är då det springer iväg och blir dyrt. Som Zinfandel uttrycker det så bra på sin hemsida Fertilitetsguiden, Sverige är jätteduktigt på graviditeter men inte lika bra på fertilitet (minns inte exakta ordalydelsen).

  • Hemliga damen

    Stumpan-lider med dig. Styrkekramar! Pennys hysto är annorlunda än vad som.görs i Sverige och England vad jag förstått. Mer grundlig. Gå in på Fertilityfriends sida. Agate har som vanligt bra info om det också. Twh-stort grattis! Häng i hela vägen nu! Perry-grattis! Ett babymirakel till! Linlöping-så bra! Så bra när någon orkar gräva fram sånt här när man själv inte gör det. Önskar jag hade haft det när jag sätt här med mina påsar i oktober och misslyckades med hjälpen att få droppet. Har två IL-påsar till salu samt progynon om någon är intresserad. Och motgångarna fortsätter. Fick inte jobben jag sökt och där jag bord fått en av tjänsterna. 2012 är ett år jag vill glömma. Missfall, pappas död, minus på stickan och därmed slut på hoppet om att bli mamma samt snart arbetslös. Vore fint om 2013 blir snällare. Kram till alla kämpare!

  • Hemliga damen

    Fenan- härligt att vara i Aten! Kan dessvärre inte hjälpa dig med de du nämner. Annars skall du ha 0,4 ml för Clexane och Medrol 4mg (samma som prednisolon). Försök få estrofem, det bygger bättre än Progynon. Minns ej styrkan. Älva- vill bara tipsa dig om föreningen Barnalängtan och deras. webbsida. De har drivit "norrlandsfrågan" och där finns det ett yttrande till Förvaltningsrätten med bra formuleringar. Linköping - det finns tre läkare/professorer (? Minns inte) som driver frågan om rätten till vård utomlands. Du kanske stött på dem när du grävt, annars kan det ju ge dig mer kött på benen.

  • Hemliga damen

    Fenan - nej progesteron och progynon/estrofem är två olika saker. Och för att krångla till det ytterligare, utregostan är det samma som progesteron men det senare sägs vara bättre och det vi får här i Svedala.

  • Hemliga damen

    Ny i GBG- de klinikerna vi använt oss av här i denna tråd är seriösa och specialister som vet vad de håller på med till skillnad mot en del svenskar. Svensk sjukvård är inte bäst i världen, fast vi svenskar har en tendens att tro det. Penny är INTE gynekolog eller läkare utan har examen i biokemi och human biology men har lång erfarenhet inom fertilitsområdet. Hon använder siga av kollegor och sjukhus för olika ingrepp. Men det är hon som gör transfern och Hennes man är embryologen på kliniken.Det är många kvinnor i Europa som låtit göra en hystoskopi via Penny där man funnit saker som andra läkare inte upptäckt/brytt sig om. Och som sen tackar Penny för att de fick barn till slut. Seriösare människa får mam leta efter. Så det spåret behöver du inte frukta. Lycka till!

  • Hemliga damen

    Stumpan och Ny i Göteborg - i www.fertilityfriends.com Serum-tråd finns det flera som blivit både gravida och fått barn. Har inga namn men det är bara att gräva i tråden. Eller varför inte ställa frågan? Och FF är strået vassare än FL vad gäller kunskapsnivå tycker jag bl a tack vare deras moderatorer.

  • Hemliga damen

    Ninninn- så ledsen för din skull! När vi förlorade trillingarna ville Penny att det skulle göras en kromosomanalys eftersom hon tyckte det var konstigt att alla tre dog. När jag försiktigt frågade gynekologen om detta så sa han att man inte brukade göra det. Och jag är så mesig att jag inte insisterade. Kände mig mest till besvär även om han var mycket vänlig mot oss hela tiden inför skrapningen. Så vill du göra en analys - stå upp för dig! Vi står bakom dig hela vägen! Fast diskbråcksoperstion skulle jag nog tänka igenom väldigt många gånger. För egen del kommer jag alltid undra om missfallet kom p g a diklofenak och panodil ätande mot ischias.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!