• Hemliga damen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Födda:
    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. Lillih: Gravid Perry6: Gravid Tjorven: Gravid

    Gravida genom IVF/FET:


    Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid med tvillingar, BF 17 mars.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Står i valet och kvalet över att använda mina frysta blastocyster med immunbehandling eller en ny IVF hos Dr D... Äter Fertile XX tills vidare. Ljusgläntan : Finafina: Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44.

    Pågående IVF/"ruvare":


    TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in.
  • Hemliga damen

    Zin- skit! Styrkekram!

    Ang koffein; jag dricker Rooibos te. FInns inte det kör jag grönt te, är det ok?    

    Är mitt uppe i totalt kaos. Min pappa dog för en vecka sen och ska begravas nästa vecka och påföljande vecka ska jag till Aten för transfer. Har ingen som kan sätta IL och även om jag har påsarna så vet jag inte om jag orkar leta reda på någon för att fara miltals.Har ångest och är vaken om nätterna. Känns inte som ett optimalt läge för FET. Och inte nog med det, dagen efter som pappa dog, kom Penny med ett erbjudande som sen inte funkar i praktken d v s ha en back up donor när jag är där om inte embryona klarar upptiningen. Hon vill mig väl men när hon börjar prata om mannens frysta som skulle kunna användas till ett färskförsök och jag är totalt inställd på vår FET, så blir jag totalt förvirrad eftersom jag vet att hon helst sätter färska embryon. Och jag var inte beredd på att jag alltid kommer bli erbjuden nya behandlingar att fortsätta med tills jag själv sätter stopp. Och mannen vill inte följa med och är livrädd för att de dör och jag får åka hem ensam i världen sorg.Jo visst kan man vänta men herregud jag tycker jag är tillräckligt gammal.

  • Hemliga damen

    Colorful-inboxa mig. Sitter på Arlanda och i morgon är det dags att träffa Penny igen. Håll tummarna please för att upptiningen går bra. Att åka hem ensam tomhänt orkar jag inte just nu. Hoppla, Tina Törner klev precis av planet från Zurich. Det blev inga intralipider. Orkade inte slåss för det mitt io alltihop när pappa blev sjuk och dog. Jag får hoppas att missfallet berodde på att de var tre..

  • Hemliga damen

    Snabbskriver lite. Curly- säg hej till Penny från mig! Spännande med karyotypen. berätta lite mer noggrant! Våra embryon överlevde, så hon gjorde FET i måndags på mig. Känner ingenting och när jag blev gravid m trillingarna hade jag nidblödningar hela tiden fram till att graviditeten stannade av. Så jag är lite fundersam just nu. Skriver mer i morgon!

  • Hemliga damen

    Curly- det går säkert bra. Jag har aldrig haft några problem på mina resor och förundras över att de inte reagerar på sprutorna! Jag menar det är ju vätska i dem och spetsiga är de. Vet inte vad din plan är men låtsas som det regnar verkar funka. Fast jag har ju tyvärr inte rest m intralipider och då kan det ju bli knivigare förståss. Lycka till! Twh - håller mina tummar! Singha- ser att du ar vaken sent. Hoppas det löser sig för dig!

  • Hemliga damen

    Snart lycklig- tråkigt att höra att det inte går bra för dig. Tack för att du beklagade sorgen. Du undrade om vår FET. För ett år sen fick vi fem embryon av toppkvalitet och ett lite sämre. Tre sattes in, hon vill ju göra det Penny men jag gillar det inte och tycker nog att de som far dit ska stå på sig och nöja sig med två. Penny jobbar helst m färskt både vad gäller sperma och embryon men vi frös de resterande tre. Vi blev gravida. En hinnsäck försvann och en av de två som tog sig delade sig, så vi var gravida m trillingar men det blev missfall. Det har ju varit en fundering om vi skulle använda de frysta med tanke på vad som hände att alla tre dog vilket hon tyckte var konstigt. Men så är det ju det där m pengarna när man inte badar i dem. Vi hade ju betalt 1000 eur för alltihop redan, så de som nu klarade upptiningen och sattes in är av samma batch. Vi satte två denna gång.

  • Hemliga damen

    Någon skrev om sprutblåmärken. Jag använder inte is och sprutar inte jättesakta men är mycket noga med hur jag vinklar nålen mot magen så att den "slipade" delen är vinklad mot magen liksom.

  • Hemliga damen

    Jättegrattis till Poussin! Så fint när det lyckas och skönt att allt gick bra! Vill verkligen inte ta ifrån Poussin glädjen men för egen del blev det minus idag och sorgen är stor eftersom det inte blir fler försök. Blir svårt att acceptera allt vad det innebär för resten av livet.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!