• Hemliga damen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hurra Zin! Ett steg på vägen. Nu fortsätter vi att hålla tummarna blålila!

  • Hemliga damen

    Zinfandel -du är en pärla. Återigen! Hemsida? Super! 

    Jag hör ju inte hemma här egentligen eftersom jag inte går hos Dr D men ni är ju Atenare, är i intralipidvärlden och har en babylängtan så jag känner att jag kan bonda med er om det är ok.   

    Någon som vet hur det är att käka trombyl och folsyra  när man fulldoserad med dikloflenak och panodil på grund av ishcias?  Zin kanske- du dras ju med detta elände?

    Vad kostar en påse intralipider på apoteket egentligen? Borde få till det där innnan mitt högkostnadsskydd går ut! Om jag nu finner en läkare som hakar på Penny.

    Ninnin, SIngha - jag är superavis för Aten är ju så underbart! Lycka till!

    Poussin -bra initiativ!  

    Ha en skön helg!

     

  • Hemliga damen

    Kan vara bra med ett intyg ifrån kliniken att du åker med medicin som de ordinerat. Det har jag fått för säkerhets skull. Zin, tack! Jag knaprar på!

  • Hemliga damen

    Hej! Någon som har överskott på Estrofem? Behöver 60 stycken. Snart lycklig- hoppas vädret blir bättre och Lycka till! Cice- vilken ynnest att få skriva ut till sig själv!

  • Hemliga damen

    Wow- det är sån fart i den här tråden. häftigt! Jam- håller tummarna. Ser ju bra ut! Jag käkar trombyl redan nu på ordination av Penny. Och får därmed hoppa över paracetamolen mot ischiasen....men dikloflenaken går visst bra enligt henne samtidigt som familjeläkaren inte tyckte jag skulle ta den för att inte riskera att de inte fäster. Jaja. Har frågat kompisdoktorn om hon kan ordinera IL åt mig. Hon ska tänka på saken när hon läst på ordentligt. Börjar bli lite brådis nu. Fått nej i Örebro och Karlstad hittills. Hur får man tag i kanyl och slang?

  • Hemliga damen

    Någon som bor i Värmland med omnejd som lyckas få hjälp med IL-dropp? 

    MIn kompis doktorn ville inte hjälpa mig bl a eftersom jag skulle ut och flyga och hon vill inte riskera att jag får en propp..... Jag har två sköterskekompisar och den ena är positiv om en doktor tycker det  är ok.  Har testat Charlottakliniken och två i Örebro men nix pix, det går inte alls.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!