• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninninn: Ja, jag skulle tack och lov ta det innan för jag skulle aldrig kunna ta det vid gravidkänning eftersom jag helt enkelt inte har några såna. (Eller jo, så småningom förstås, men absolut inte när embryot fäster.)

    Intralipider är säkert billigare att köpa i Sverige, det luriga är bara att få recept på det....

  • HollyGolightly

    Theo84: Påminn mig i morgon så ska jag leta i min mail och se vad Dr D ordinerade mig inför frysförsöket. Kan inte leta via mobilen och har inte tillgång till datorn i kväll.

  • HollyGolightly

    Jam08: Outspätt ska inte vara någon fara, de flesta här i tråden tar det utan spädning. Jag får aldrig en full påse per gång utan oftast 180 ml så jag vaskar (haha, bra uttryckt!) tyvärr också. Har bara tagit för givet att det är svårt att spara eftersom jag tar så sällan, men får du info om motsatsen så är jag idel öra.

  • HollyGolightly

    Snart lycklig: Attans att jag inte kan kolla och jämföra med mina förrän i morgon! Men du tog inte hcg samtidigt?

  • HollyGolightly

    Hjärte: jag hade för mig att du blev framflyttad, eller minns jag fel? Nu ligger du fortfarande ganska precis en vecka före mig (15+2), och det gjorde du från början också minns jag.

  • HollyGolightly

    Hjärte: Inte än så länge, nu går vi mest och väntar på RUL och läkarträff. Däremot ska vi gå tvillingklubbens utbildning i november.

  • HollyGolightly

    Haha, eller så busar den med mig - jag ser bara en massa halva meddelanden från dig ang hcgt? Det står 17 flera gånger men ser ut som att du försöker rätta det till nåt annat. Det är nog för att jag läser i mobilen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!