• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Du vet, om man opererar in en lampa så ser man bättre ;))

  • Zinfandel

    Ni kan ta IL outspädd, saltlösning är inte nödvändigt. IL ä tyvärr ingen universallösning som passar alla, vi är ju trots allt olika och våra kroppar är hyfsat komplexa... Men det är det bästa alternativet ur många synvinklar så långt. Det är billigare att skicka blodet direkt till USA men då ha man problemet sedan med att få hjälp med att analysera det och framförallt med att få ordinerad behandlingsplan. Att vända sig till det bästa, A Beer Clinic, är säkert inte billigare.

  • Zinfandel

    Angla: antingen ger man den outspädd eller spädd samtidigt, inte separat efter varandra, det har jag aldrig hört iaf! Det bästa, om det är det vi är ute efter, är att ge det under 3-4 Tim, enligt Dr Braverman.

  • Zinfandel

    Mängden, tiden och vilken dag i förhållande till ET verkar alltså vara det viktigaste men tyvärr kan inte alla uppfylla det pga svenska läkare/ssk inte har den möjligheten.

  • Zinfandel

    Alla har alltså fått det på olika vis i Aten, då är det nog inte superviktigt hur :))

  • Zinfandel

    TWH: grattis!! Maila honom och fråga vettja! Att du tar Pred är inget hinder för att besöka honom. Kanske räcker det med Pred för din del Skrattande

    Ja, man har en tempstegring efter ÄL vid implantering, följ gärna trådarna med "feberkurvor".

  • Zinfandel

    Tack Jam Hjärta

    Tjorven: nope, det är för svåra grejor, det är nog tyvärr bara immunoglobulin som råder bot på. Du kan ta 2500-3000 mg Omega 3. Har du nyligen kollat Lymfocyter & MCH? Kanske kan Clexane dämpa det tillfälligt. Hur mycket Pred tar du nu?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!