• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hahahahahohohoho.... Ta inte i så du får kramp nu vännen Oskyldig Tror inte FL är tillräckligt seriös referens haha!! FL-expert på visitkortet, nja.... Men gärna Dimmans (vi kallar honom så här hemma Flört)

  • Zinfandel

    Vad tjatigt det har blivit om min mens här!! SkrattandeSkrattande Nä, vet ni vad, inte ens en missfärgning än!! Galet!! Jag kanske är i klimakteriet och haft mitt livs sista mens?! Flört

    Du var tidigare ute än det berömda xl-bladet, det har tillkommit på senare tid Kyss 

  • Zinfandel

    Hjärte: bra jobbat! Pechi: koll dosen, tror att dr d vill att du tar 100 mg och albyl innehåller mer.

  • Zinfandel

    Snart lycklig!! Tack, jätteintressant!! Jag vill mycket gärna få all info hela vägen, det bidrar mer än du tror! Jag har också samma problem, pga helger och att jag måste boka dropp (finns inte dropp-in haha Flört) mm så kan jag inte uppfylla Dr Ds önskemål helt & hållet, antar att det gäller er andra också?

    Ego: Mensen är här Skrattande, behandlingen börjar imorrn. Dock är mina värden inte perfekta (trombocyterna lever ett galet liv) så Dr D har flaggat för att vi kanske avbryter om det inte blir bättre vilket jag naturligtvis är helt överens med, är inte läget så bra som möjligt så är det inte lönt. Men nu kör vi Solig 

  • Zinfandel

    TWH: tack söta du! Jag blir så glad när det dyker upp nya namn här som följt oss ett tag och särskilt med så fina kommentarer Hjärta Jag får inte fram hur mycket Pred du tagit, bara att du tagit..? Provet är helt enkelt Progesteron. Ja, vi som gör IVF/stimulerat FET tar massor med progesteron. 

    Singha: som de andra skriver så hade jag också tveklöst låtit Penny gör allt. Det är inte till en fördel med för mycket rotande i de fertila organen så låt en göra det ordentligt istället för de halvslarviga ingreppen som görs här. När man gör tex HSS & titthål här så innebär det bara oftast bara att man konstaterar, inte att man de facto tar bort något. Akut KS kan tyvärr medföra en del ärrbildning. Jag har för mig att det inte är Peny själv som utför hysteron utan hon remitterar till ett sjukhus, om jag har förstått det rätt. Däremot har jag hört oerhört många lyckade resultat, dels för att de städar rent ordentligt och tar bort allt som kan anses vara ofördelaktigt, dels för att de samtidigt gör ett implanteringssnitt. Har ett vagt minne av att hysteron där kostar 15-20000, väl investerade pengar.

  • Zinfandel

    Hjärte: ja, först fick jag allt per mail, läste på som tusan sen jag pratade med Dr D om värdena och vad det innebar. Det är bra att prata ihop sig för att lägga upp strategin!

    Singha: ja, det är vanligt att endo förvärras då :( men behöver såklart inte vara så. Om det inte är så mycket så fixar IL det, är det mer kan det behöva tas bort. Det är vettigt att kolla närmare då, jag hade gjort hystero eller laporaskopi.

    TWH: Dr D kollar inte Hidden C som Peny men det är en mycket bra idé att uppsöka båda och låta var och en göra det de är bäst på! 

    Många går till dem båda!

     

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!