• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte: det finns säkert en follikel (märkligt om den inte syntes, såg gyn den?!) men det innebär ju inte att den faktiskt släpper, trots test & värden.

  • Zinfandel

    Det är samma undring som många som varit hos Ludmila. 

    De flesta som söker till dessa specialister gör det för att 1. de har besvär 2. de lyckas inte bli gravida. De flesta söker inte om det inte är i behov av de så det är alltså av en särskild anledning. Dessa specialister har nolltolerans mot bakterier & infektioner medan de flesta andra har en visst mått man finner acceptabelt. Naturliga bakterier har vi ju och ska ha i slidfloran. Men har man tex fertilitetsproblem så anser dessa duktiga utövare att det är bättre att satsa på att ta bort allt, för säkerhetsskull. Av denna anledning svara de flesta positivt på testerna och man behandlas, eftersom det är bättre än att låta bli.   

  • Zinfandel

    Cice: Nej tyvärr vet jag ingen som gjort hystero hos honom. Kolla i den engelska tråden, där är säkert någon och de brukar svara snabbt! Dr D gör säkert det jättebra också, jag har bara hört så många som när väldigt nöjda med Penny.

    Poussin: så bra!!

  • Zinfandel

    Angla: klart du kan!! Det finns så många olika skalor för T4 och jag visste inte vilken du gick efter!

    Hjärte: det gäller nog oss alla eller de flesta av oss, att inte kunna följa planen till punkt & pricka. Min klinik stänger inte men har alltid stängt på helgerna så jag kan inte få grejorna då, om Dr D vill det.  

  • Zinfandel

    Ljusgläntan: man är i inte i närheten av samma noggrannhet i Sverige, så lampor ån större vits att göra det här om man ändå bestämt sig för att göra det, då är det klart bättre att välja proffsalternativet.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!