• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    pink lily skrev 2016-03-03 06:17:03 följande:
    Grattis till fortsatt hcg-stegring!

    Suger åt mig av alla positiva erfarenheter/utvecklingar från det som varit stora problem i tråden nu.

    Gjorde akut UL igår efter bilkrock. Låg hastighet tack o lov. De upptäckte blödning på moderkakan. Vet ej om uppstått i samband med krocken el utvecklats tidigare, men nu är den där. Ta bort alla blodförtunnande ett par dgr, nytt UL på fred. Dr D säger inte oroa mig för det, men i Sverige oroliga för näringstillförseln o vill ge blodkoagulerande. Lyder Dr D som säger nej. Dricker c-vitamin brus. Hoppas att blödn läker ut, och Pyret levde på UL ialla fall. Usch, vad gråtit mkt. Ska bara sova till nästa UL ... Går in i v 20.
    Förstår att du är orolig! Tänker på dig och hoppas att blödningen stoppas!
    Stor kram!
  • trex2013
    aylak skrev 2016-03-02 18:35:44 följande:
    Ha ha, ja du gjorde ju det! Glad Tack igen!
    Trombocyterna är nu på 407! Och lymfocyterna på 3,3. Tar dubbla Fragmin och 25 mg Pred. IL bokat inför imorgon. Kanske bör jag öka Pred ytterligare? - får se vad dr D säger. Hade tyvärr nacksvettningar i natt! Men i övrigt mår jag betydligt bättre än vad jag brukar göra efter återföring. Låter dr D få oroa sig för det medicinska och satsar på glädjerus! 
    Grattis Aylak!! :)
  • trex2013
    Vilaa skrev 2016-03-03 10:45:17 följande:

    Tack tack Glad

    Nu är jag i vecka 24, känns fortfarande overkligt! Fast jag känner honom varje dag i magen känns det läskigt och skört.

    Nu står jag bara på levaxin, trombyl och Fragmin. From nästa vecka börjar jag göra tillväxtultraljud, hoppas allt ser bra ut där inne med flöde mm. Hjärta


    härligt, det går framåt! :) skönt att knapra lite förre mediciner också. Hoppas UL ser bra ut nästa vecka. <3
  • trex2013
    GrukanGrace skrev 2016-03-04 12:10:03 följande:
    Vad tror ni? Många värden som är utanför ref intervaller. Ligger just nu och går IL dropp.
    ligger inte progesteron nivån lite lågt?
  • trex2013
    pink lily skrev 2016-03-11 06:09:34 följande:

    Tack för omtanke och tumhållning :) Det har varit många vändor inom vården senaste veckan. Vet inte längre om jag tror att krocken orsakat blödningen. Men, nu är den där och de upptäckte en till, som var mindre, på ul häromdan. Det är inte sällsynt med blåmärken el blodansamlingar i moderkakan tydligen. Är det fler som har haft sådana här? Vilka är era erfarenheter?

    Tyvärr sitter den största vid navelsträngens fäste. Vi ska få komma tidigare till specmvc än planerat, och ska gå på tillväxtkontroll fr o m v 24 och sedan rätt ofta. Men, de kommande två veckorna innan specmvc hänger vi i luften, har bara akuten att vända oss till, och där fick jag sitta och vänta i nio tim häromdan. Men, vad gör man inte för .... Jag vilar så mkt jag kan, helst sover jag.

    Måste passa på att fråga om era erfarenheter av sjunkande progesteron efter att man slutat med progtillskott. Min prognivå har gått ner hela tiden sedan jag trappade ner och slutade med prog. Går in i v 21 nu. Dr D ordinerat IL-dropp efter varje provresultat, men forts sjunka, nu nere på 99nmol/L. Har någon annan haft samma problem och fick ni göra något mer än att ta dropp?

    Vi har kommit Pyret så nära efter allt som hänt och alla ul, tre på en vecka. Vi vet nu dessutom att vi väntar en dotter <3. Hon är fantastiskt söt på bilderna, med liten uppnäsa :) I veckan har jag också lärt mig känna igen hennes rörelser och ibland buffar hon runt ganska mkt i magen. Underbart :) Ta hand om er alla, och take it easy!


    Skönt att höra ifrån dig! har varit orolig för dig. Vad stressande att de upptäckt fler blödningar men ändå bra att de har koll på detta nu och att du får gå via SpecMVC.
    Åh vad härlig att veta att du väntar en liten flicka! <3 ta hand om dig du också ! kramar
  • trex2013
    OneLife skrev 2016-03-16 13:40:42 följande:
    Tack så mycket MrsHK! Var på KUB imorse, allt såg bra ut! Går in i v 15 idag :)
    Grattis, och vad skönt med att allt såg bra ut! :)

    Själv har jag börjat blöda rejält idag. :( har fått tid för UL på fredag för koll att allt ser ok ut. Annars är min tid för KUB inte förrän om 3 veckor.
  • trex2013

    För mig så verkar blödningen börja stilla sig tack o lov. Pust!  Druckit massor av c-vitamin och försökt ta det lugnt. även dragit ned på det blodförtunnande för stunden. Är ju bara i v 10 (9+5) så det är lång väg kvar.

  • trex2013

    Medicin fråga. Serum vill att jag om några veckor ska börja trappa ner och sluta med progesteronet, vid vecka 13. Jag tänker fortsätta ta det till minst v 16.
    Jag tar i dag 1st intramuskulär spruta progesteron (Prontogest 100mg).
    Har bara utrogestan (200mg) kvar sen att ta och jag vet att jag har sämre upptagning av tabl, därav injektionerna.

    Min fråga- Hur stor dos och utspritt under dagen hade ni tagit tabletterna?
    Jag tänkte sen be min gyn om blodprov så jag kan kolla att jag ligger i ungefär samma nivå som med sprutan.

  • trex2013
    Foreverhope skrev 2016-03-23 13:45:12 följande:

    Tack alla för fina ord. Tyvärr har jag nu fått bekräftat att graviditeten är över, eller på väg iaf. Kontaktade SU och fick ta ett HCG där, det visade 90. Så alldeles för lågt då jag skulle gått in i v 5 idag. Ska på ultraljud på tisdag för att säkerställa att det inte är utomkvedes. Ska låta mig själv bryta ihop för att sen komma igen.  Måste försöka fokusera på att jag faktiskt lyckades bli gravid för första gången i livet, det är ju stort. VI har 3 embryon i frysen och förhoppningsvis ligger guldägget där och väntar på oss Hjärta


    ledsen att höra, STOR kram till dig! :(
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!