• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cice: så här går det till!

    * Skicka all din historik till Dr D, journaler mm.

    * du tar några prover hemma, om du vill. Vi valde att ta allt på plats för att undvika tjafs här hemma och för att alla prover ska finnas på ett ställe.

    * Ni åker till Aten. Ni pratar en timme med Dr D, du lämnar några rör blod och sen gör han VUL. 

    * Du får antagligen Intralipider (dropp) innan du åker hem om ni är på gång med IVF inom snar tid, vilket är det bästa. Du får recept på läkemedel som du hämtar ut på Apotek där.

    * Ni åker hem och du får en behandlingsplan av Dr D.

    * Du kör igång med sprutor enligt din kliniks plan. 

    * Under behandlingen lämnar du blod hemma (Full Blood Count) ca 1 gång/vecka och skickar resultaten (ej blodet) till Dr D. Om det är nåt värde som ändrats så kanske han ändrar din medicinering.

    * Du får Intralipider hemma ca var 10:e dag (enligt Dr Ds ordination). 

    * Om du plussar så kan du få Dr Ds konsultation även under graviditeten för en liten extra peng. 

  • Zinfandel

    Curly: men oj, där ser man!! Ja, så skönt att bli av med det då, kanske det som hindrat de andra gångerna. Härligt, nu är det snart din tur igen!! Hjärta

  • Zinfandel

    Stumpan: tja på mig missade ivf-kliniken + 3 andra gyn att båda äggledarna var blockerade, vätska + endometrios... Som tur var gav jag mig inte utan krävde laporaskopi då jag fick allt svart på vitt.

  • Zinfandel

    Vi bodde på Olympic i Halandrområdet på rekommendation av Dr D. Det är gångavstånd till kliniken, jättemysiga gränder med restauranger i området, gott om apotek och rätt nära flygplatsen.

  • Zinfandel

    Verkar som att det har gått bra för Snart Lycklig med andra ord..?! 

    Välkommen Påskliljan! Du, misslyckade IVFer räcker vääldigt lååångt som symptom.... I Lully har du nog en kompis, för inte hade du heller några andra åkommor Lully? Life Clinic har stängt i augusti. Du kan få tid om en vecka eller två. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!