• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Goa ni är Hjärta

    Hjärte, om det nu var så att det var en immunattack mot mina embryon så är det rätt värt att ta ofta. Kanske kunde vi förhindrat det med andra stödmediciner tidigare eftersom ett par av mina värden skenade.

  • Zinfandel

    Antagligen var det mina leukocyter & trombocyter som ju skenade som var ett tecken på immunattack, därför är det viktigt att hålla koll på dem så att man hinner sätta in åtgärder innan det är för sent. 

  • Zinfandel

    Ändra doserna, alla har inte allt så man kan behöva lägga till (jag hade inte Clexane), du kan behöva en extra IL, om det inte funkar kan man behöva ändra till nästa gång, tex Humira, Gestone mm.

  • Zinfandel

    Finafina: stort lycka till i Aten Hjärta

    Jam: Ja, han är väldigt positiv men förvånad också över mitt superimmunförsvar och att värdena låg konstant. Jag har redan höga doser av det mesta så det finns inte mycket mer att göra än att lägga till Fragmin tidigare och tätare & noggrannare kontroller.  Nu vet vi att det åtminstone kan implanteras, nu ska det bara stanna också Flört
    Ang FBC så skriv ner proverna som jag la i tråden för några dagar sedan och ta med till läkaren eller labbet, de kryssar i remissen de skickar med blodet. Det ska vara typ differentierade så du får de vita blodkropparna specade.

    Härligt att ni är igång på bred front!! Solig 

  • Zinfandel

    Clexane & Fragmin är i stort sett samma.

    Humira sätts ut i särskilda fall av bla högt TNF-alpha. Oerhört dyrt.

    Cice: använd lifeclinic@googlemail.com

    Jag tror att det allra bästa är att uppsöka A Beer Clinic i San Francisco/Los Gatos om man har möjlighet. Labbet ligger i Chicago dit alla skickar blodproverna. Det finns fler i USA och flera bra i NY. I Europa finns några olika kliniker som arbetar med reproduktionsimmunologi i London, Aten mm. Oavsett var du går av dessa så skickas proverna till Chicago, precis som Hjärte säger.
     

  • Zinfandel

    Jag vet ingen  hittills som gjort allt i Aten, de flesta av oss som går hos Dr D gör IVFen på CFC i DK Glad Men hade vi haft möjlighet hade vi kört allt på A B center!

  • Zinfandel

    1 gång! Jag har inte varit i kontakt med A Beer klinik, kanske Bling kan svara dig bättre. Fråga vad du vill om Aten så är vi många som kan svara!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!