• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ja, förutom ett svagt en gång tidigare dagen före TD som försvann på TD. Tack! 

  • Zinfandel

    Jam: full blood count som innefattar 7-8 blodprover, mest vita blodkroppar. Mina leukocyterr & trombocyter hade skenat iväg, vilket kAn bero på kortisonet, graviditet, koagulation eller attack fr imunförsvaret. Vi tar därför det säkra för det osäkra och sätter in mer medicinskt stöd. Jag kollar proverna 1 gång/vecka och mailar svaren till Dr D.

  • Zinfandel

    Lillih: puhhhh ojojojoj men grattis!!! Skrattande och tack Hjärta

    Angla: vi bodde på Olympic i Halandriområdet där kliniken ligger.

  • Zinfandel

    Hjärte! Varför vänta med konsultation? Ta den innan i lugn & ro så att du känner förtroende och så du har en röst till ett namn. Det ligger en del trygghet i det. Då hinner ni gå igenom din historia och kan vara mer effektiva på plats. Jag summerade hela vår historia och skickade i förväg så han var förberedd.

    Medicinerna är billiga på apoteken i Aten, jag tror jag köpte 2-3 askar Prezolon (kortison) & Folsyra för strax under 200 kr. Vet inte vad Clexane kostar, nån annan som vet? Dr D skriver ner till dig vad du bör köpa.

  • Zinfandel

    Nej nej nej, det är du inte alls!! Ingen här är mycket bättre än du på engelska. Dr D pratar väldigt lugn & bra engelska och ger sig inte förrän han vet att du har förstått. Du behöver lära dig några få ord i förväg som tubes (äggledare) uterus (livmoder), sen kommer du långt! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!