• che71

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Saga33 skrev 2013-03-28 08:32:19 följande:
    Ja, vi var hos Dr D samtidigt och satt och myste på flygplatsen i 24 timmar Vi fick inget besked från Dr D, men när jag påminde om en fråga jag hade skickat om fakturan så fick jag reda på det av Mina... Proverna kom fram, men de var försenade och det fanns inga levande celler kvar, så även om era också var försenade, så kanske du har tur med proverna att de är ok, jag hoppas på det!
    Jag tror att jag avvaktar med nya prover, men jag ska prata med Dr D när han har tid. Tänkte börja med DHEA idag...
    Saga33
    ok men konstigt att han inte säger något
    Vad gör ni nu, måste ni åka dit för nya prover eller kan det på något sätt tas i Sverige?
    Hur blir det med betalningen om inte USA proverna blev av, det är ju ändå 900 euro vi betalat för bara det?
    Jag är ju gravid så då kan jag väl inte heller ta om de proverna gissar jag, har ju flera påsar IL i kroppen vid det här laget (fick en till i fm) Hoppas behandlingen hjälper ändå trots att inte alla prover blev bra!!

    Vet ni vilka prover de tog i Aten som på fakturan heter "Greek blood test"?

    Tack maxad!!Glad
    Jag har mailat säker 2 ggr i alla fall o bett om tid för telefonkonsultation om provsvaren men inget svar, Dr D bara svarar på FBC provsvaren.Obestämd
  • che71
    Födda:
    Lully Hill: Son född 120702 Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. Fött en son. Perry6: Fött en son. Lillih: Fått barn. Tjorven: Fått barn. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. BF 17/3. Fött tvillingar, en kille och en tjej. Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). födde en son imars

    Gravida på naturlig väg:


    TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Gravid på naturlig väg efter misslyckat IVF. passerade RUL utan anmärkning 25 mars. Che71  (41 år)  5 missfall på 2½ år: i v 6, v 11 (efter hjärtslag på VULi v 8), v 9, v 6 o v 8. Gravid utan Pergotime (som det varit 4 av de senaste ggr) direkt efter missfall, plus 1 vecka efter Aten! BF 23/11 Prickigchokladmal Singoalla

    Gravida genom IVF/FET:


    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Ljusgläntan : Finafina: Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44. Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Gör IVF hos dr D. Beräknad ÄP i mars.b

    Pågående IVF/"ruvare":

  • che71

    Det verkar som om de påsar IL som jag beställde från Aten har skickats tillbaka med posten??
    Jag beställde för 1 vecka sen o Mina skrev att hon skickat de rekommenderat.
    Med trackingnummret på posten.se ser jag nu att den gått  hela vägen till mitt utlämningsställe, legat där i 2 dagar o sen skickats tillbaka för att "mottagaren är okänd på adressen"
    Har någon annan fått problem med IL brev från Aten?

  • che71
    Lully Hill skrev 2013-03-29 06:42:24 följande:
    Hej vänner!
    Här är oroligt och deppigt! Skriver här för jag har inte sagt något till mina vänner IRL. Men måste få ventilera min oro någonstans.

    Jag var på mammografi o UL av brösten i måndags. På UL såg de något som de ville ta biopsi av. Så det gjordes och nu går jag och väntar på svar! Hade hoppats på svar innan påsk men nej. Jag måste vänta hela påskhelgen.
    De sa att jag inte skulle oroa mig alltför mycket, troligen är det något annat. Men som en del av er vet har vi bröstcancer i släkten och min syster gick bort i det för 6 år sedan.
    Nu är det tvärstopp på syskonförsök tills vi vet.
    Ja det blir en orolig påsk:(
    Stor kram till dig! Ingen rolig påsk.Fy vad oroliga ni måste vara. Hoppas så innerligt att det är en ofarlig grej!
    Hur gammal var din syster?
    Går du på extra kontroller pga det att din syster fick bröstcancer? Du borde få göra MR en gång om året istället för mammografi. Det gör vi i Malmö på de som har den genen, de kan hitta små förändringar tidigt.
    Kram

  • che71

    Välkommen lakritsbåt!
    Prednisolon kan man köpa receptfritt i Aten. Kanske man kan köpa det även i andra länder?
    Läkarna här hemma på RMC ville inte ge mig prednisolon när jag frågade om immunförsvaret o om det kunde vara orsaken till alla mina missfall. De vill inte prova någonting.
    Men det låter som att du har immunproblematik. Skriv ett mail o berätta o skicka till Dr D o se vad han säger.

  • che71
    Österlenska skrev 2013-03-28 20:42:58 följande:
    Che: Gud va konstigt. Är där ingen i Aten som kan svara på det? Kanske vet posten det oxå? Hur går de med graviditeten? Så glad jag blev att det äntligen va er tur!
    Inget svar än.

    v5+5 idagGlad varje dag är ett steg närmare
    VUL 16/4

    Var på VC o fick IL dropp o träffade läkaren igår. Det gick bra förutom att en annan ssk la sig i o hävdade att de inte kunde göra sådant där, det tar för lång tid. Hon verkligen kämpade för att jag inte ska få hjälp där känns det som, fast den andra ssk som satte droppet var jättegullig. Jag sa att jag gärna sitter i ett väntrum med mitt dropp, då slipper jag ta plats, bara någon sätter nålen o kopplar det...inte så svårt.
    Den sura ssk ringde senare på em för att meddela att jag måste hitta ett annat ställe, för IL dropp vill hon inte ha där på VC! Men min läkare skulle prata med någon högre upp o höra om det var ok.
    De har ju lovat, bara jag gick över till deras VC o att en av deras läkare står bakom så skulle det inte vara några problem. Varför ska det vara så svårt!?
    Här kämpar man med alla mediciner o sprutor, med blåmärken på magen o armarna, blodprov stup i ett, jagar remisser o bokar tider o gör allt för att det ska fungera så att jag kanske ska klara en hel graviditet....så ska det finnas människor som sätter sig på tvären o inte vill hjälpa!!Skrikandes

    Dessutom har paketet från Aten med IL påsarna tydligen skickats tillbaka från mitt postutlämningsställe, pga att "mottagaren var okänd på adressen" står det när man söker på posten med trackingnummer??Förvånad

    Undrar om USA proverna kom fram i tid eller om det inte blev något för mig heller.
    Varför kan ingenting fungera?
  • che71
    Lully Hill skrev 2013-03-29 07:20:52 följande:
    Tack Che!
    Jo jag får gå på koll varje år. Både mammo o UL. Jag är med i ett forskningsprojekt. Jag skrev till dem och bad att få komma med :) MR har jag inte fått göra. Det ska jag ta upp med dem.
    De sa att det kunde vara intorkad bröstmjölk el en cysta och att det var pyttepytte. Men ändå.. Det är så oroligt och en massa tankar far i huvudet. Om lille Erik han är så liten, Alla hormoner man tagit, syskonförsök, mm.

    Min syster var mycket äldre än mig och hennes upptäcktes när hon var 52. Hon gick bort vid 54 år. Mamma fick sin vid 42 år och hennes var snällare. Hon dog inte av den.
    Håller tummarna för bra besked!!
    Ja fråga om det finns MR bröst där du bor, så slipper du röntgenstrålning också.
    Gosa nu med din lille Erik. Hur gammal är han nu?
    Kram
  • che71
    singhatjejen skrev 2013-03-29 07:41:31 följande:
    Jag var hos hemortsläkaren igår och hon tyckte dr D var helt oseriös med sina låga doser som kan vara olika dag från dag och hon hade jobbat så länge med det där och tyckte jag kastade pengarna i sjön... Själv visste hon inte vad pregnyl var...
    Vilka låga doser o vilka mediciner menade hon?

  • che71
    Prickigchokladmal skrev 2013-03-29 18:01:06 följande:
    Goda nyheter från mig, ul:et gick bra igår! Var livrädd att graviditeten skulle ha avstannat men vi fick se en liten krabat som rörde sig och så fin ut. Trisomisannolikhetssiffrorna var också bra. Känns overkligt och fantastiskt.
    Åh grattis va underbart!!
  • che71
    singhatjejen skrev 2013-03-30 09:31:51 följande:
    Spruta fixad!! Redo att flytta till Avesta :) vilken trevlig och tillmötesgående personal !!

    Skönt att det fixade sig!!!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!