• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    FineS skrev 2014-06-29 15:12:30 följande:

    Fina SL, jag går in i 7:e veckan i morgon. Jag känner glädje över att vi äntligen fått det efterlängtade plusset och att det fortfarande håller i sig, men oron och rädslan över att det inte ska gå hela vägen tar överhand. Jag borde vara tacksam för att jag kommit så här "långt". Jag har läst tråden värje dag, men hållit mig lite undan då jag tycker mina problem varit skitproblem om man jämför, man får lite perspektiv. Skall göra VUL 8:e juli, längtar dit, jag vill bara veta hur det ser ut där inne. Håll tummarna för att vi klarar oss dit! Kram ps. Härligt att din kämparglöd har vaknat till liv igen:)


    Grattis till att allt går bra och att din graviditet fortlöper. Jag önskar dig all lycka till på VUL. Glöm inte att njuta! Du kan ändå inte påverka något och det är bättre för dig, din kropp och embryot att du njuter. Visst, jag erkänner att jag är avundsjuk, förstå mig rätt, du och jag skulle varit på samma dag om det gått bra även för mig. :) Tro inte annat än att jag är glad för din skull! Jag vet inte direkt om min kämparglöd vaknat, men jag försöker. Stort lycka till nu! Kram.
  • Snart lycklig
    Kattflickan skrev 2014-06-29 14:03:44 följande:

    Jag gick på Paleodiet innan jag gjorde min lyckade ivf. Gick snabbt ner 5 kg. Det enda jag hade svårt för var att äta mycket ägg och blomkål till allt. Blomkålen var god men gjorde mig dålig i magen.

    Jag är inne på min andra helt koffeinfria dag. Huvudvärken är massiv


    Det låter bra, för det är god mat som passar mig. Mat gjord från grunden. Dyrt blir det och särskilt när jag väljer ekologiskt så mkt som det går, men skit samma, rent ut sagt. Jag älskar ägg och gillar också blomkål skarpt. Dessutom tycker jag recepten är mkt varierande i den bok jag har köpt.

    Hoppas din huvudvärk släpper. Du kan ju trappa ner gm att dricka lite grönt te, som innehåller lite koffein. Grönt te har ju många andra bra egenskaper, så det dricker jag, varvat med rött te och örtte.

    Spännande att få följa din resa till syskon.
  • Snart lycklig

    PL, varsågod! Det är rätt vanligt att få svamp i samband med antibiotikakurer. Tyvärr inte några bra tips om att gå upp i vikt. För mig täcker det numera att titta i receptionen och jag ökar i vikt direkt. ;) När jag var ung var jag mager som bara den, hade riktiga komplex. Ett minne blott.

  • Snart lycklig

    RobSab, jag har ju gjort otaliga äggplock hos Dr D, men det har varierat mycket vilka dagar plocken varit på, alltfrån 14-24 tror jag. Det är bara D som följer din utveckling som kan gissa. Lycka till nu!

  • Snart lycklig
    trex2013 skrev 2014-07-01 11:10:47 följande:

    Börjar bli lite orolig. :( Avbröt min nedreglering den 27 maj, sprayade med synarel. och har inte fått igång min mens ännu?! Kan det ta så här lång tid eller bör jag kolla upp detta hos gyn? Sist jag hade mens var i början av nedregleringen i början av maj. Rädd att jag inte kan starta om på nytt i slutet av augusti.. :/


    Ja, det skulle jag nog kolla upp om jag var du.
  • Snart lycklig
    Katt12 skrev 2014-07-01 11:50:20 följande:

    SL, när du gjort plock dag 14-24, vilken cd har du då börjat spruta?

    Är det ngn i tråden som tar melatonin? Och vet om man kan ta det även efter ÄL..?

    RobSab, jag inboxar dig!



    Efter nedreglering, på dag 3 eller 4 för det mesta. På dag 2 utan nedreglering, men då vet jag inte vilken cd jag plockadesa på. Det beror ju alltid på hur folliklarna utvecklas och det kan varier mkt från cykel till cykel, dos av medicin osv. Jag har ju gått på låg dos.
  • Snart lycklig

    Jag har tagit Melatonin länge, under en del IVF och under hela ägginsamlingsperioden, varje dag i månaden. Vet dock inte om jag skulle tagit efter ÄL/transfer om jag skulle göra det idag. Jag slutade med Melatonin efter sista äggplocket innan förra FET. Melatonin kan ju trigga immunförsvaret, men som sagt, bra för äggen. Svårt, fråga Dr D.

  • Snart lycklig
    Redan47, tar du Trombyl/baby aspirin nu under uppbyggnaden av slemhinnan, eller börjar du senare?

    Är det bra att ta Trombyl/baby aspirin för att bygga en bra slemhinna?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!