• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok, köper du via dr d ellerkan man köpa il på apoteket där nere?

  • TWH
    Ljusgläntan skrev 2012-08-05 16:33:52 följande:
    Har ni förstått vad allt betyder från de grekiska blodproverna man tog därnere? För de ska väl vara samma sak som FBC man tar i sverige? Jag ska fylla i det där XL dokumentet nämligen...

    Jag också - ska kolla filen senare ikväll, vi kan väl höras om ett par tim igen
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-07 20:22:27 följande:
    Holly: Japp, privata barnmorskor på Värtavägen. Grejen är bara den att jag kommer köra på Dr D:s ordination, oavsett vad läkaren säger i morgon...

    Holly, har du fått immunologiproblemen konstaterade i blodproven av dr D? I såna fall tycker jag du ska visa dem för läkaren och fråga vilken medicinering han/hon förespråkar. Jag tycker alla läkare borde läsa Is your body baby friendly innan de uttalar sig.
  • TWH

    Jag behöver också hjälp att uppdatera listan då det inte brukar gå så bra från paddan😉 TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in.

  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-07 22:55:27 följande:
    Det finns ju inte direkt några journaler att visa upp för läkaren. Alla instruktioner och resultat får man ju vara via mejl eller telefon från Dr D.

    Har du inte fått dina amerikanska provresultat? Jag bad att få dem per mail, där framgår tydligt att jag ligger långt utanför referensvärden på nk celler - förlåt att jag blandar ihop dig o Holly hela tiden, ni är ju båda gravida och börjar på H😉 Du o jag har ju samma läkare - jag tänkte ta med mig boken till henne nästa gång. Att du har kommit så långt som du har nu beror ju inte på hennes råd, eller du kanske har gått hos henne länge? Det jag menar är att hon borde vara lite lyhörd.
  • TWH
    stumpan81 skrev 2012-08-08 12:13:14 följande:
    TWH: Du skriver att du ska prova IL denna gången, men att det är svårt att veta när det ska sättas in eftersom du blir gravid på naturlig väg. Men jag tror att du ska ta IL runt dag 10 i cykeln(före ÄL), för att immunförsvaret inte ska få en chans att hinna sabba graviditeten redan från början. Det är vad jag hört, och blivit rekommenderad av Dr G.
    Jag tog det tidigare direkt vid plus, men det räckte inte. Nu har jag börjat ta dag 10 varje cykel vi försöker. 

    tack
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-08 12:21:31 följande:
    När jag blev gravid naturligt i juni gick jag IL på dag 10 i cykeln. Och det funkade ju bra i vårt fall!

    fantastiskt att läkaren stöttade behandlingen - har du slutat hos A nu?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!