• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Onelife, det ser mkt positivt ut, allt går i rätt riktning, härligt😄 isadora, håller med föregående, ta ledigt dagen efter också.

  • TWH
    MH78 skrev 2013-12-29 16:45:22 följande:
    Zinfandel: Tack för att du delar med dig, är till stor hjälp! Ska kolla upp Tyskland och Frankrike också och vad det innebär med reproduktionsimmunologi, låter spännande!

    Hej, vi var i kontakt med Dr Gorgy i London innan vi tog kontakt med Dimitri i Aten. Precis som Zin skriver så passar de olika läkarna och metoderna oss på olika sätt. Vi valde Dimitri för hans engagemang, korta väntetid och trevlighet. Gorgy uppfattade vi som otrevlig och svår att diskutera med - det finns säkert dem som har fått en bra kontakt med G. om det stämmer att D är billigare så är det ett plus i kanten😃 det finns ju andra kliniker i London, dr Shebata - ngn som har haft kontakt med honom?
  • TWH

    Grattis Zwillinge, fortsätt med progesteronet och albylen precis som Che skriver, det kan inte göra ngt värre om du har immunproblem.

  • TWH
    Zwillinge86 skrev 2014-01-07 21:02:00 följande:
    Inga mer spottings, so far so good :D Har ringt runt och försökt få till FBC och Hcg, men tyvärr ingen lycka än så länge. Men har fått en tid för vul nästa vecka och hopoas att det ska kunna skänka mig lite lugn och ro. På Werlabs hemsida uppger de att man kan beställa prov för blodstatus, men jag fattar inte om det är samma som FBC? Jag frågade om provet innehöll specificering av lymfocyter men det gjorde det inte... tror ni att det ger en tillräcklig bild av om immunförsvaret är aktiverat eller inte? Vore skönt att få lite siffror på att immunförsvaret verkar lugnt, ett hot mindre mot lilla pyret. Plus att det skulle peka på att immunologiska orsaker inte är mitt problem. Åker gärna till stockholm om ni tror att jag kan få en hint om immunförsvaret är ett hot mot graviditeten :) Sen en liten nojja, är molvärk som vandrar mellan höger och vänster sida ett gott tecken eller kan det lika gärna vara en fortsättning på spottingsen!?

    Hej! Grattis till graviditeten. Ett blodstatus (fbc) kommer inte visa om du har fettilitetsproblem som orsakats av immunförsvaret.
  • TWH

    Vilaa och Stumpan, fy vad orättvist livet är. Ett kämpande leder till ett annat kämpande. Stor kram🌺

  • TWH

    För ett tag sedan så diskuterade vi DQ alpha, tror det var du April som undrade om detta. Dr D är övertygad om att matchande DQ var vårt problem. Vi kommer att testa oss för att se om vi har matchande DQ om vi gör syskonförsök. Jag hittade en bra artikel om detta som beskriver problemet ganska enkelt. Enligt denna artikel så är de par med matchande DQ och därmed förhöjda cd56 de mest svårbehandlade patienterna. Att vi ändå har lyckats (jag hade MKT förhöjda cd56). borde ge hopp till fler här i tråden. Här är länken haveababy.com/fertility-information/ivf-authority/dq-alpha-matching-in-ivf-controversy/

  • TWH

    Che, precis som Skogsbruden skriver så trappade jag ned 1,25 i veckan. Du har rätt att få kejsarsnitt, hör av dig om det blir problem. Tveka inte utan säg att du har bestämt dig för snitt och att du har skäl till detta. April, jag hör av mig, tar nog proven snart - jag går via Dimitri då, vill du det också?

  • TWH

    Jag slänger in en fråga här som inte hör hemma i immunspåret men vet att det finns så kunniga tjejer när det gäller utländska kliniker, så hoppas det går bra. En kompis till mig är 40 år o. Har fått bröstcancer. Hon vill ha barn och ska snart börja m medicinerna, vet ni ngn utländsk klinik, för man får väl ingen hjälp i Sverige i den åldern?, som kan hjälpa till m att frysa ägg? Hon är singel. Tacksam för svar från er kunniga🌺

  • TWH

    Tack för era svar! Jag har lagt en fråga till Dimitri. Jag tror hon absolut vill åka utomlands, hon kanske t o m måste. Spännande artikel. Tack igen🌺

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!