• kanske 4a

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2013-05-29 10:29:25 följande:
    Otålig: Men GRATTIS! Du har ju blivit mamma! Underbart med två små pojkar! Varje dag som går är en dag närmre säkerhet och jag håller alla tummar och tår för att de ska få växa och bli stora och starka! Hjärta

    Kanske 4a: Hur långt efter tiden menar du att du får streck? Är det rätt färg eller bara grått? Jag menar, är du heeelt säker på att det är spökstreck? När har du BIM? Än ska du inte ge upp raring!

    När testet är helt torrt och jag har fått så många gånger med just testlagret. Visst finns ett litet hopp där någonstans men mitt förnuft säger att jag ska inse att det är kört igen. Det är kanske svagt rosa, men ytterst svagt. Syns rosa i genomlysning men som sagt, så har det varit förut. Syns inte på bild så klart. Men du kan få hoppas åt mig några dagar till :) BIM på lördag.

    Jayt: Ingen tror nog att vi vill ha flera och jag orkar inte höra alla pekpinnar. Vet inte om de misstänker något eftersom jag fick missfall i somras. Det vet bara våra föräldrar om. Men jag vill inte att någon ska veta.   
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    Ett försök att ta kort på testen, översta från igår kväll, undre från i morse, samma på båda bilderna. Strecken kom efter att testen torkat helt, ca 30 min.




    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Em me skrev 2013-05-29 11:43:40 följande:
    Kanske 4, stirrade ett bra tag för att ana nått väääääääääldigt svagt på övre bilden... Vänta två dagar och ladda upp en ny bild då;)

    Haha jag säger ju det :) Men det syns ju som vanligt i verkligheten. Men det är väldigt svagt och kom efter tiden, så jag är säker på att det är spök. Men var lugn, det kommer fler test :)
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    God morgon tjejer! Härligt att komma in i tråden på morgonen och få massa positiv energi!

    Jenso: Grattis till äggplocket

    Wonders: Härligt att två är befruktade. Håller tummarna för insättning på fredag.

    Otålig: Mina tankar är hos dig och dina små pojkar: Neonatalvården i Sverige är ju en av de främsta, så de har alla förutsättningar för att klara sig.   

    Maramina: Mensvärk kan vara ett symtom ;) Jag tycker det är din tur både att bli gravid och få jobb nuuuu!

    Jz: Trist med fot och rygg som bråkar med dig plus allting annat du går och tänker på. En dag i taget, nästa IVF kommer bli en fullträff :)

    Själv har jag såklart testat idag och ser en skugga, inom tiden denna gången. Men jag tror fortfarande på spök för det är så svagt. Jag är ju på äl +11 och brukar ju plussa tidigt. Så jag försöker att inte börja tro något, även om hoppet tändes lite igen. Har fortfarande molvärk och massa finnar, trött och ömma bröst. Men det enda som är mer än vanligt är antalet finnar. Men jag får också fetare hy när det börjar bli varmt ute, även om det nu har regnat sista dagarna. Bjussar på en bild som ni inte kommer se något på haha.

      


                         


    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Em me skrev 2013-05-30 09:10:55 följande:
    Kanske 4 ser nått väldigt svagt när jag stirrar, fast nästan så man kan tro de är inbillning så många sånna test jag stirrat på;) jag har testat med testlagret massor! Har endast en gång fått spök och där har aldrig vart ett torkat som ljugit för mig heller! Om du ser så tror jag de kommer bli starkare! De är vad jag vill tro! Håller tummarna stenhårt att här bara ska trilla in plus i tråden, alla här är så värda det!! Ser fram emot nästa bild om nån dag och att jag då inte ska behöva fundera på om det är inbillning;) hejja hejja!!

    Haha ok, då bestämmer vi det. Ett synligt streck kommer i morgon då ;)
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Maramina skrev 2013-05-30 09:06:02 följande:
    Kanske: Fina du! Tyvärr så ser jag inget på ditt test, men jag håller tummarna för dig!
    Jag vet att man kan ha "mensvärk" även när man är gravid, jag hade det med dottern. Och visst är det möjligt att jag är gravid trots BIM+1 och negativt test, men jag är helt inställd på att det inte är något och på att få börja med mina sprutor och min IVF-behandling. Är jag inte gravid och mensen drar ut på tiden kommer inte det hinnas med någon IVF innan semestern så därför vill jag att den kommer.
    Förstår precis hur du känner, man vill bara få det överstökat så man får en ny chans. Men det är lättare att hoppas åt någon annan, så om du hoppas åt mig så hoppas jag åt dig :)
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a

    Thotis: Bra att du pratade med honom. Du måste ge honom en chans först tycker jag. Om du aldrig har berättat för honom hur du känner så har han inte heller fått en chans att ändra sig. Vi tjejer tror att vi är genomskinliga och tycker att killarna ska förstå vad vi vill, och hur vi känner. Men det gör de inte om vi inte talar om det. Jag tycker ni ska ge terapi en chans och berätta för honom hur du mår och vad du vill och ge honom lite tid att smälta det och ändra sig. Sen är det ju som Em me säger, att ni måste mötas halvvägs och funkar inte det så har ni iaf försökt. kram {#emotions_dlg.flower}


    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Thotis90 skrev 2013-05-30 09:29:41 följande:
    Han har varit medveten om att jag är deprimerad, men inte att jag mår så dåligt som jag gör. Jag har försökt prata med honom många gånger (om en sak i taget, inte allt på en gång) och inte ens då förstår han. Han viftar bara bort det som om det inte vore ett problem, men det är det för mig! Jag mår så dåligt att jag vissa dagar inte orkar leva. Vi hade ett samtal om det här med att sitta vid datorn för några månader sedan och han blev bättre på det, men det är också det enda han har ändrat på. Han har inte ändrat på sättet att vara mot mig (det är det som gör att jag mår dåligt nu).

    Ok då förstår jag. Jag fick uppfattningen att du aldrig berättat för honom hur du mår och hur du känner. Det är ju bara du som kan bestämma om du vill fortsätta. Kanske ska ni iaf ta en paus, så du får tid för dig själv och kan bestämma hur du vill ha det. Jag kan inte säga som Jenso att min man aldrig har fått mig att känna mig osynlig. Vi träffades när vi bara var 16, gifte oss när vi var 20. Jag trodde jag var vuxen och mogen och hade koll på livet, men det förstår jag ju nu att jag inte hade. Vi har gått igenom tuffa perioder då jag tvivlat på om han bryr sig om mig (vill inte skriva här vad det handlade om men han hade det jobbigt med sig själv). Men jag landade alltid i att jag älskade honom trots allt och vi lyckades ta oss ur det och reda ut problemen. Han fick hjälp och vi mognade både två. Jag vet inte vad ni går igenom och vad du egentligen vill.  Men om han får dig att må så dåligt att du inte ens vill leva, så är det väldigt allvarligt och du borde ta dig ifrån honom och försöka få hjälp för din egen skull.

    Jag önskar dig lycka till, vad du än bestämmer dig för.
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Lillnosen skrev 2013-05-30 11:01:22 följande:
    Ja jag vågar inte tro att det är så men samtidigt har jag ALDRIG känt så här. Kan ha känt något liknande illamående innan BIM. Men jag har aldrig fått ökad salivering eller känt den där speciella illamåendekänslan i halsen. Så antingen jag jag fått nått magvirus eller så är det ett mirakel! Men det känns ändå som att det skulle vara för tidigt :/

    Men ohhh vad spännande. När ska du testa?
    Nellin skrev 2013-05-30 10:56:49 följande:



    Åh, jag hoppas så att du mår illa för att du är preggo! Gud så spännande! Om den där BIM-dagen kunde komma då! :)

    Kanske 4a - jag håller tummarna stenhårt att testet blir starkare! Jag ser inget på bilden, men ni såg ju inte heller på de första testen jag la upp trots att jag själv såg, och jag fick ju plus till slut. Så fortsätt testa!


    Har varit och tränat och nu har jag mensvärk. Tittade på testet nu när det torkat och det är lika svagt som de andra två. Det borde ju ha ökat nu om det är ett riktigt, så det är bara dumma testlagret spök. Jag fattar inte att jag gick på det igen hehe. Men samtidigt som jag blir lurad av de varje gång känns det på något sätt skönt att se en skugga. Som att chansen finns där och den här gången kanske det är på riktigt. Roligare än att se ett blankt test även om jag blir arg. Haha jag är nog lite knäpp :)
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • kanske 4a
    Nellin skrev 2013-05-30 12:15:03 följande:



    Mina test såg också ut så, i flera dagar. Då jag skulle inte ge upp än om jag var du. Att få molvärk när man rört på sig är ju faktiskt också ett gravsymptom.

    Tack snälla rara :)
    Försöker skrev 2013-05-30 12:31:05 följande:
    Haha, vad söta ni är som letar symptom hej vilt! Minns knappt hur det var att leva med sånt hopp om att det skulle gå av sig självt! Men det är upplyftande och spännande att följa era symptom och förhoppningar inför bim. Håller tummarna för er!

    Hehe, något måste man ju roa sig med. Jag vet inte om jag tror längre att vi klarar det på egen hand. Hade jag inte blivit gravid för ett år sedan hade jag get upp helt nu. Men eftersom jag ändå blev gravid så måste det ju finnas viss passage i min kvarvarande äggledare. Men ibland undrar jag om det var ett X som kroppen tog hand om själv, för de hittade aldrig något riktigt i livmodern heller. Bara något litet  runt på 4 mm som aldrig blev större än så. Men jag väljer och tro att det satt rätt för efter allt var ute så såg de ingenting längre. Men vid X kan man ha en falsk hinnsäck i livmodern också...
      
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus