• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Åh, halva mitt inlägg försvann! :/ Som jag skrev, är väldigt glad för min bästa vän samtidigt! Det här barnet är ändå en gåva, även om det ej var planerat! Kommer stötta henne genom graviditeten och finnas där när mitt gudbarn föds i juli!

  • Ciccie86

    Men nu försvann halva inlägget igen :(
    Mitt fokus just nu ligger på min hälsa och min dumma rygg! Sjukskriven på heltid efter 3 månaders konstant smärta! Fick kortison injektioner i torsdags, det värsta jag gjort och smärtan efteråt är grönjävlig!
    Så nu väntar rehab och träning samtidigt som jag och sambon försöker vårda vårt förhållande utan att räkna dagar och ÄL.. Vi myser när det faller oss in! :)
    Jag får hoppas på att smittas av bebis baciller från svägerskan och bästa vännen ;)

    Hur har det gått för er tjejer? Något nytt? :) Kram

  • Ciccie86

    JZ79 - det blev inget läkarbesök för mannen. Vi bestämde oss för att fokusera på hälsan nu. Blir att vi kör i januari :)
    spännande att ni är så nära IVF nu :)
    Kram

  • Ciccie86

    Jag beställde också progesteronkräm idag på Female balance :) Det känns värt att testa :)
    Idag är ryggen ett helvete.. Blä! Plus att jag mår illa och har ont i huvudet :( Hoppas jag ej börjar bli sjuk :(

  • Ciccie86

    När ska man börja smörja med krämen?? Jag bara beställde då en vän berättade om det idag.. Jag vet inte när jag har BIM eller ÄL denna månad, då jag förbjudit mig själv att kolla i kalendern :p Vi myser när det faller oss in.. Vi kommer nog göra det fram tills februari då vi ska till läkaren. Kram på er

  • Ciccie86

    Är jag den enda som inte får brunaktiga flytningar innan mens? För mig säger det bara pang och mensen sätter igång! :p utan förvarning!
    Jag vet inte vilken dag i cykeln jag är på.. Skulle gissa på att jag precis passerat ÄL, men vet inte eftersom jag ej tillåter mig själv att kolla kalendern.. Vi myser på var och varannan dag ändå :p På måndag ska jag börja träna med min sjukgymnast, tanken är att det är rehab för ryggen, men hoppas förlora några kilon samtidigt ;) Skulle vilja gå ner 5.6 kg.. Väger 75 idag och är 172 cm lång.. Vill ner under 70! Har ett BMI på 24..
    Nu ska jag bege mig till min moster för glöggmingel! :) Ska unna mig lite glögg :)

    Ha en fin kväll!

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Har suttit och pratat med min bästa vän hela morgonen. Hon har nu gått in i vecka 8 och har börjat må riktigt illa. Hon mådde aldrig illa vid förra graviditeten :p Hon ska på inskrivningssamtal på torsdag och jag ska följa med :) Känns mäktigt att vara delaktig från början :) Första gången som jag får vara med vid ultraljud och sånt!
    Här går dagarna framåt och jag vet inte vilken dag i cykeln jag är på..
    Idag ska jag börja träna med min sjukgymnast.. Hoppas verkligen att det ska hjälpa!! Både för rygg och viktnedgång.. Fr.om idag är det även slut med godsaker och onyttigt på vardagarna!
    Hur mår ni tjejer? Någon som är nära BIM? :)

  • Ciccie86

    Försöker - Det kan nog bli rätt intensivt och emotionellt att följa med på inskrivning och ultraljud, men jag känner att jag vill vara delaktig :) Ser det som en stor ära! Får hoppas på att smittas av lite gravid baciller :p Hon är ensam i detta, pappan bor 70 mil norrut.. De hade världens bråk i helgen och jag tror inte han är välkommen tillbaka om man säger så! Plus att hon är väldigt orolig denna graviditet, så hon får UL redan i vecka 8 eller 9..
    Jag har nog lagt barn tanken på hyllan lite (även om det är svårt), iallafall tills ryggen blir bättre.. Sen får vi ju tid hos läkaren i februari, inte så långt kvar nu :)

  • Ciccie86

    72dagar - Vad spännande med ägginsättning! :) Håller tummarna!
    Tack JZ och 72dagar för era ord!

  • Ciccie86

    Ikväll är det inte min kväll :/ Känslorna bara svämmar över: Känner mig arg, ledsen, förbannad, hopplös och jäkligt trött!
    Dumma jävla skit rygg!!!
    Orkar inte mycket mer :( Träning, värk, träning, värk osv.. Ser inget ljus i tunneln just nu :(

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus