• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Härligt Stegen!! :) Spännande! Håller tummarna!! Kram

  • Ciccie86

    JZ79 - nä han har inte varit så sugen på att ta tag i utredningen. Men nu har vi pratat mycket och insett att vi behöver få svar på alla prover så att vi kan gå vidare, med antingen Ivf eller så. Vi är ju två som går igenom detta, tror han har känt sig rädd för att jag ska lämna honom om han ej kan få barn.. Vilket han inte behöver vara rädd för! :) Jag är så lättad över att mitt TSH värde var bra :)

  • Ciccie86

    Jag skulle inte ha ropat hej för snabbt. När sambon kom hem så märkte jag att han inte var som han brukar. Vi började diskutera vilt, tjafsa kan man nog kalla det och allt grundande sig i att han inte alls känner sig redo att gå till läkaren nästa vecka.! Han menar att han inte vågat vara ärlig mot mig när jag mått så dåligt på sistone.. Så det blev ett himlans tjafs och nu är jag så upprörd och ledsen att jag varken vet ut eller in! :( Känner mig sviken! Att han inte vågar vara helt ärlig mot mig efter 6 år

  • Ciccie86

    Han vill verkligen ha barn, det vet jag. Jag tror att det handlar om rädsla över att något ska vara fel på honom! :/ Han har aldrig gjort en undersökning tidigare, så han vet inte om något är fel sedan tidigare. Jag är den första han har sex med, om man säger så.
    Ska prata med honom till helgen igen! När han inte är så trött och grinig efter en jobbdag! :) Vi måste nog bara sitta ner och verkligen prata om allt!
    Tack för era fina ord tjejer! Kram

  • Ciccie86

    Hej alla tjejer!
    Har haft en liten FL paus ett par veckor för att försöka tänka på annat. Har tagit en paus i att tänka på ÄL och allt sånt också.
    Fick nyss ett samtal som fick det att brista för mig. Min bästa vän ringde och berättade att hon och hennes ex råkade hamna i säng för 2 månader sedan och att hon igår insåg att hon var gravid. Hon ville att jag skulle veta, så att jag kunde få ta in det och bearbeta det. Hon vet att vi försökt i snart 2 år.. Det känns så orättvist ibland. Dem låg en gång och hon blev gravid. Hon har bestämt sig för att behålla barnet, för att det blir ett helsyskon till hennes dotter (min guddotter).. Jag är jätteglad för hennes skull såklart, jag blir ju gudmor igen, men samtidigt känner jag mig förkrossad.. Varför kan det inte vara lika lätt för mig??
    Jag har gett upp hoppet om att lyckas på egen hand!
    Kram på er

  • Ciccie86

    Lillnosen - Har saknat er också, därför jag valde att komma tillbaka :) Jo det känns lite tufft nu, men livet går vidare! Älskar ju min bästa vän!

  • Ciccie86

    Tack för era välkomnanden! Ni är så fina! Jag är självklart super glad för min bästa vän!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus